SW-reeks - Methodiek van gesprekstraining

Bewaar
€ 5,95
30 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

SW-reeks - Methodiek van gesprekstraining
G. Lang, H.T. van der Molen
9789024409839

Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.

SW-reeks - Methodiek van gesprekstraining 1e druk is een boek van G. Lang uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024409839 Dit boek is bedoeld voor degenen die meer willen weten over de theorie en de praktijk van het geven van trainingen in gespreksvoering. Allerwegen erkent men dat de beheersing van sociale vaardigheden voor een goede beroepsbeoef ning belangrijk is. Of het nu gaat om hulpverlening, adviseren, leiding geven of dienstverlening, de beroepsrol vereist dat men op professionele wijze met de gesprekspartner weet om te gaan. Via systematische en gestructureerde training kan men op dit gebied veel leren. De auteurs hebben het boek geschreven voor docenten, trainers en opleidingsfunctionarissen, alsook voor gevorderde studenten uit het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Op basis van sociaal leertheoretische inzichten en principes van 'skill-training' worden trainingsdoelen en -methoden behandeld. Daarna worden de houding en vaardigheden van de trainer concreet gemaakt aan de hand van gedragsstappen en praktijkvoorbeelden. Ten slotte wordt aandacht besteed aan de vormgeving en evaluatie van trainingen. Het boek is voortgekomen uit vijftien jaar ervaring met het opleiden van trainers en het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van trainingsprogramma's voor zeer uiteenlopende doelgroepen, zoals hulpverleners, adviseurs, leidinggevenden in organisaties, politiefunctionarissen, dienstverleners, verpleegkundigen, leraren, directeuren van scholen en arbeidsbemiddelaars.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789024409839
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 320600079

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.