Zin In Het Leven, Een Leven Vol Zin

Bewaar
€ 18,95
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Zin In Het Leven, Een Leven Vol Zin
Rina Mannak
9789085482666

Ongelezen. Conditie: Nieuw. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Soms ervaren we in ons leven problemen. En moeilijke tijden lijken niet te vermijden. We draaien rondjes in onze emoties en zitten gevangen in onze eerdere belevingen. We dragen het mee als gevoelens van schuld, schaamte, gewenst gedrag, boosheid of welke andere emotie dan ook. Maar als je gelooft dat elke gebeurtenis niets anders is dan een les, dat alles een reden heeft in jouw leven - een positieve reden waar jij iets mee mag doen, dan kan deze filosofie enorm veel ruimte geven en erg relativerend werken. Op deze manier worden alle problemen omgezet in uitdagingen en krijgt het leven een veel zonnigere en zinvollere betekenis. Het toverwoord is: bewustzijn. Bewust zijn van de zin van alles in het leven. In dit boek geeft de schrijfster haar visie op verschillende levensthema's. Ze vertelt over de zin van elke gebeurtenis en dat jouw weg altijd klopt. Haar relativerende en zonnige kijk op het leven, zelfs in de moeilijkste periodes, geeft de lezer zin in het leven. Haar visie afgewisseld met verhalen uit haar eigen leven, of uit dat van anderen, maakt het boek levendig en boeiend tot de laatste bladzijde. Rina Mannak debuteert met dit boek. Toen ze vier jaar was wist ze al dat ze ooit een boek wilde schrijven. Maar voor dit werkelijk ging gebeuren was ze al zevenenveertig jaar verder. Ze heeft lange tijd gewerkt in het bedrijfsleven en is de laatste vijf jaar zelfstandig therapeut. Het contact met mensen is voor haar het belangrijkste in haar werk. Door alle gebeurtenissen in haar eigen leven kwam ze tot het besef dat alles een keuze is in het leven en dat de manier waarop je leeft niets te maken heeft met de feiten, maar met de manier waarop je dingen ervaart.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789085482666
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 140601114

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.