Michael Lawson – De intimi

Bewaar
€ 3,50
22 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Thrillers
Conditie:
Gebruikt
ISBN:
9022542068
Titel:
De intimi
Auteur:
Michael Lawson
Druk:
1e, 2005
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Generaal Andy Banks, de minister van Binnenlandse Veiligheid, probeert zijn geweten te sussen. Enkele dagen voor het schot dat de president schampte en diens beste vriend doodde, had Banks een briefje gekregen met de waarschuwing: Adelaar Een is in gevaar. Annuleer Chattooga River. De intimi zijn gecompromitteerd. Dit is geen grap.
Banks stuurde het briefje onmiddellijk door aan het hoofd van de geheime dienst, Patrick Donnelly. En die negeerde het volkomen.
Zelfs nadat de zogenaamde schutter dood wordt aangetroffen laat de zaak Banks niet los. Hij wil nog dieper graven. Joe DeMarco moet in het diepste geheim uitzoeken wi verantwoordelijk is voor de aanslag en hij stuit op een nietsontziende tegenstander.
334 pagina's.
De Boekerij.

Het boek is in zeer goede staat.

Vanwege de afmetingen (dikte) moet dit boek als pakket worden verstuurd, en de genoemde prijs is dan ook EXCLUSIEF verzend- en verpakkingskosten (geldend tarief voor pakketten + vijftig eurocent).

TIP: Bij meerdere boeken met een gewicht tot 10 kg blijven de verzend- en verpakkingskosten voor verzending in Nederland gelijk.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 22 december 2004
  • Vlijmen (Noord Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.