Sorry dat ik leef !

Bewaar
€ 29,30
16 x bekeken sinds

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Sorry dat ik leef !
J. Keppens
9789022323014

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.

Stap binnen in de leefwereld van een niet-alledaagse familie. De zestienjarige Mathilde en haar drie jaar jongere, vroegwijze zus Marie hebben een nogal aparte vader. Doe daar nog een onconventionele tante en neef bovenop, en meteen is duidelijk dat de meisjes niet alleen hun gierende hormonen en hun puberpuistjes het hoofd moeten bieden. Heen en weer geslingerd tussen verdriet om hun overleden moeder en de stiekeme hoop dat hun vader en tante eindelijk hun liefde voor elkaar bekennen, tussen het veilige kind-zijn en het verlangen naar volwassenheid, zoeken de zussen eigenzinnig hun eigen weg. Als Mathilde halsoverkop verliefd wordt op de goddelijke Eriek, wordt ze ook geconfronteerd met verraad en twijfels.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789022323014
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 351100264

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.