Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows voor Kinderen.

Bewaar
€ 4,50
23 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Informatica
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows voor Kinderen voor de prijs van € 4,50.

"Windows 95 voor kinderen" is de perfecte introductie voor kinderen (en volwassenen) die willen leren werken met Windows 95. Kinderen leren werken met Paint, het tekenprogramma van Windows 95, en met het tekstverwerkingsprogramma WordPad, waarmee ze zelf verhaaltjes kunnen schrijven. Kindern kunnen het boek zelfstandig doorwerken. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal leuke oefeningen en opdrachten. Als kinderen het boek helemaal hebben doorgewerkt, kunnen ze zelf een werkstuk schrijven en opmaken en dat bijvoorbeeld voorzien van een tekening van een ijsbeer. Met de bon achter in het boek kan de bijbehorende gratis diskette worden besteld. Deze diskette bevat oefenteksten en een groot aantal plaatjes van dieren, stripfiguren en landkaarten. Met het programma De Verzamelaar zijn deze plaatjes gemakkelijk terug te vinden en te gebruiken.

Recensie(s)

De opvolger van het succesvolle boek 'Windows voor kinderen' (a.i. 92-41-179-7). Het boek beschrijft stap-voor-stap welke handelingen nodig zijn om tot een bepaald resultaat te komen. Hierdoor leert de lezer plaatjes tekenen en verschuiven met Paint, rekenen met de Rekenmachine, Patience spelen en teksten maken in WordPad. Kortom, het gebruik van de muis en de standaard functies van Windows. Het boek is getest door kinderen en bevat veel zwart-wit(scherm)afbeeldingen. De auteur schreef al 4 andere computerboeken voor kinderen. Geschikt voor kinderen die willen leren werken met Windows 95 en daardoor veel andere PC applicaties ook kunnen bedienen. Vanaf ca. 9 jaar.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 juni 2009
  • Gein, Reigersbos, Holendrecht (Noord Holland)
  • ******32874
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.