Volkswagen T3 camper

Bewaar
T.e.a.b.
846 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Volkswagen
Conditie:
Gebruikt
Type (naam/nummer):
Volkswagen T3 1.6 TD
Aantal slaapplaatsen:
2
Brandstofsoort:
Diesel
Kilometerstand:
100.000 km
Bouwjaar:
1987-09
Merk motor:
VW

Omschrijving

Kenmerken
Aantal slaapplaatsen: 2
Type: Bus-model
Bouwjaar: 1987
Merk: Volkswagen
Brandstof: Diesel
Kenteken: grijskenteken
Netstroom aansluiting aanwezig

1.6 Turbo Diesel (JX) 70 PK.
4 versnellingsbak.

Bouwjaar 1987.
Recent nieuwe APK tot augustus 2019.
Goed onderhouden.

Op een aantal oneffenheden in de lak en een klein roestplekje hier en daar na is het een super gezonde VW.

Beschrijving

Zeldzaam originele Volkswagen T3 Transporter Camper. We hebben het VW busje gekocht in Oktober 2016 van een garage in Esbeek (NB). Het busje komt oorspronkelijk uit het Duitse leger en is daar als radiobus gebruikt. Om die reden heeft het busje niet veel kilometer gereden en wel goed onderhoud gehad. De eigenaar in Esbeek heeft er kampeer tripjes naar Scandinavië mee gemaakt. Wij kochten het busje volledig leeg en nog in legerkleuren. We hebben het busje in eerste instantie gekocht omdat we over de Balkan wilden gaan reizen voor minimaal een half jaar. Om deze reden hebben we het busje omgebouwd tot een campertje. We hebben het redelijk minimalistisch gehouden. We hebben er een bed ingebouwd en een deel van het bed kan uitgeklapt worden als tafel. Onder het frame van het bed is voldoende laadruimte. Je kunt ook het youtube filmpje bekijken in de volgende link: (https://www.youtube.com/watch?v=O9hIOI6qMZg&feature=youtu.be) Hier kun je zien hoe we het busje hebben omgebouwd. Voordat we op reis gingen hebben we het busje goed laten bekijken in de garage en zijn alle benodigden dingen gerepareerd/vervangen. Gedurende de hele reis op de Balkan hebben we geen enkel probleem gehad. Jammer genoeg was er aan het einde wel iets aan de hand met de versnellingsbak. Deze hebben we daarna laten vervangen voor een andere versnellingsbak. Er zijn soms nog wel wat problemen met achteruit rijden. Maar bij de garage zeiden ze dat dit een kwestie van afstellen was. Dit is nog niet gebeurd.

Na onze reis zijn we nabij Maastricht gaan wonen. We gebruiken de bus nu niet meer genoeg en om deze reden willen we hem verkopen. We hebben ook niet meer de tijd om er langere tijd mee weg te gaan.

We hopen dat de bus over gaat naar iemand die er net zoveel plezier mee gaat beleven als wij.

U kunt de bus nabij Maastricht komen bekijken.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.