Robuuste Tabbert Comtesse 530

Bewaar
€ 1.500,00
87 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Tabbert
Conditie:
Gebruikt
Aantal slaapplaatsen:
4
Aantal assen:
Enkel-assig
Bouwjaar:
1994-06
Lengte van de caravan:
5.00-5.50

Omschrijving

Deze Tabbert Comtesse 530 (5 meter 30 cm) is van 1994, maar nog in goede staat. De ramen zijn 7 jaar geleden allemaal vernieuwd en er zitten goede banden onder. Er zijn twee zit-compartimenten waar ook bedden van zijn te maken. De verwarming en het gasfornuis werken goed. Alleen de koelkast is niet meer aanwezig.

Indien er ook interesse is voor de getoonde voortent dan kan daarover worden gesproken. Deze voortent is een Dorema Garda 13 blauw XL 300 (meter). Deze heb ik vorig jaar aangeschaft en heb ik maar drie maanden in het voorjaar aan de caravan gehad. Helaas heb ik niet veel foto's van het interieur van de caravan, indien u daar toch graag wat van wil zien, kan ik eventueel enkele foto's maken bij de stalling waar de caravan nu staat.

De caravan staat in een stalling in Oostburg in Zeeland, ik woon daar niet direct in de buurt, maar er kan daar een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Stuur mij een e-mail en we nemen telefonisch contact op.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.