Air-jack luchtkussen-krik voor personenauto, camper, 4x4 etc

Bewaar
€ 189,95
476 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Overige Kampeeraccessoires
Conditie:
Nieuw
Website:
www.air-jack.nl
Levering:
Verzenden

Omschrijving

AIR-JACK LUCHTKUSSEN KRIK VOOR ZACHTE ONDERGRONDEN ZOALS BERM, ZAND, MODDER VOOR CAMPERS, PERSONENAUTO'S, BUSJES, 4X4 TERREINWAGENS, ETC.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een lekke band en in de berm werkt de gewone autokrik niet, want die zakt weg. Of je staat in de blubber en bent weggezakt en niemand in de buurt om je te helpen. Daar is nu een oplossing voor, waardoor je geheel self-supporting bent, ook op zachte ondergronden: de oranje air-jack luchtkussen krik.

Deze air-jack tilt uw voertuig tot zelfs 78 cm omhoog, dus krijgt zelfs campers en 4x4 terreinwagens uit hun veren en met de wielen van de grond. Niet alleen van de harde grond (beton, straatklinkers, etc.) maar zelfs van de zachte grond, want de diameter van de air-jack is 55 cm dus hij kan op de meest zachte ondergronden, zelfs in het meest zachte zand van het strand of de woestijn, gebruikt worden als krik. Ideaal voor de avonturier, maar ook voor uw personenauto als u met een lekke band aan de kant van de weg staat in het buitenland zonder ANWB Wegenwacht in de buurt.

De air-jack is geschikt voor voertuigen tot 8.000 kg wagengewicht.

De werkwijze is simpel:
1. De geheel platte air-jack onder uw chassis schuiven bij een krikpunt (let op: vanzelfsprekend nooit onder de uitlaat leggen vanwege de hitte!) of ander plat gedeelte van het chassis. Gebruik de beschermende matten boven en onder de air-jack die worden meegeleverd in de sporttas die u bij de air-jack krijgt van ons.
2. Vervolgens de air-jack eenvoudig oppompen met compressor, fietspomp, voetpomp of zelfs met behulp van de extra dikke slang die u op uw uitlaat kunt aansluiten. Dit systeem is al jaren bekend en beproefd bij de brandweer en wegenwachtdiensten en werkt uiterst effectief. Oppompen totdat het wiel van de grond komt. Als u via de uitlaatgassen de air-jack oppompt: altijd op 1 uitlaatpijp aansluiten, en de eventuele tweede uitlaatpijp dichthouden met behulp van tennisbal of anderszins, zodat u maximale power heeft: het oppompen gaat dan zeer snel.
3. Als de air-jack uw voertuig heeft opgetild van de grond kunt u uw wiel wisselen bij een lekke band, zelfs op zachte ondergrond, of een plank onder uw wiel leggen om uw voertuig uit de modder te rijden. Werkt uitstekend!

Als u in nood bent, is dit het mooiste product dat u zich kunt voorstellen.
Voor camperaars die langere en verre reizen maken, zoals naar de Sahara, naar Rusland, de fjorden en Lapland, etc. is dit een onmisbaar hulpmiddel zodat u altijd uzelf kunt helpen als er even geen hulp in de wijde omtrek aanwezig is. Het kan zelfs levensreddend zijn als u in onherbergzame streken bent. Veiligheid voor alles!

Ook in de 4x4 wereld erg handig (ook bij cursussen en 4x4 reizen) en in rallyes als Parijs-Dakar worden deze air-jacks door de equipes gebruikt als ze vast komen te zitten of lekke banden hebben. Snel en in alle omstandigheden krikken van het voertuig.

Maar ook voor uw eigen personenauto prima inzetbaar, bijvoorbeeld bij een lekke band in de zachte berm.

Oorspronkelijk in Australië in de outback reeds in de jaren zeventig een onmisbaar artikel, dat men meenam in de bush op de vele onverharde wegen aldaar. Maar nu voor ons in Europa beschikbaar gemaakt: de air-jack.

Prachtig en op veiligheid gericht cadeau. Wilt u zichzelf of uw man een echt plezier doen met een verrassend geschenk voor verjaardag, Sint of Kerst dan is dit een perfect idee.

De air-jack wordt geleverd in een handige zwarte sporttas met alle toebehoren, waaronder beschermmatten voor boven en onder de air-jack, fiets/voetpompaansluitings-unit, lange slang voor aansluiting op uitlaat, etc.

Prijs: 189,95 euro inclusief BTW.

Bestellen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@air-jack.nl met uw adresgegevens en telefoonnummer.
U krijgt dan een factuur van ons per e-mail en vervolgens wordt de air-jack u na betaling toegezonden per PostNL pakketpost. Afhalen kan ook tegen cash betaling, uitsluitend op afspraak, in Geldermalsen.
Wij zijn importeur van flat-jack bandenkussens voor het levelen van camper en caravan, maar leveren sinds kort ook deze air-jack luchtkussen-krik, en ook dit blijkt een groot succes!

info@air-jack.nl
Telefoon 06-20739724 of 0031-620739724
www.air-jack.nl

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.