Flat-jack bandenkussen voor waterpas zetten camper caravan

Bewaar
€ 119,00
2557 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Overige Kampeeraccessoires
Conditie:
Nieuw
Website:
www.flat-jack.nl
Levering:
Verzenden

Omschrijving

FLAT-JACK BANDENKUSSEN VOOR CAMPER EN CARAVAN, RECHTSTREEKS BIJ DE IMPORTEUR MET 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE!

ZONDER VERZENDKOSTEN!

Voor het waterpas zetten van camper en caravan bestaat een bijzonder innovatief product: het flat-jack bandenkussen.

De werking is zeer eenvoudig:

-camper of caravan oprijden op het platte flat-jack kussen.
-oppompen van het flat-jack bandenkussen via het eerste in-ventiel met voetpomp/fietspomp/mini-compressor.(op sigarette-aansteker 12V).
-desgewenst met het tweede out-ventiel iets laten leeglopen tot u tot op de millimeter waterpas staat, en klaar!

Nooit meer gedoe met oprijden van oprijblokken, eraf vallen, eroverheen rijden, oprijblokken die schade veroorzaken aan de onderzijde van uw camper of caravan, etc. maar met het flat-jack bandenkussen een simpele oplossing die bovendien veel nauwkeuriger werkt met het levelen/waterpas zetten. Letterlijk tot op de millimeter recht staan.

Maximale hoogteverschil dat u met de flat-jacks kunt levelen is 14 cm, dus zelfs meer dan de meeste oprijblokken aankunnen.
Maximale caravan of campergewicht is 7500 kg voor de flat-jack, dus zelfs hele grote caravans en campers kunnen prima geleveld worden met de flat-jacks. Ook tandemassers en dubbellucht campers kunnen geleveld worden met de flat-jacks.

Niet alleen op ondergrond van gras, asfalt, straatklinkers, etc. te gebruiken, maar ook op gravel/kiezel campings zoals in Spanje is uw camper of caravan uitstekend plaatsbaar met de flat-jacks.

De flat-jacks zijn niet alleen voor het waterpas zetten ideaal, maar ook voor de winterstalling goed bruikbaar om te voorkómen dat u afgeplatte banden krijgt. Pomp de flat-jacks dan op tot halve hoogte (6 cm) zodat uw banden lekker in het zachte flat-jack bandenkussen vallen en zo maximaal ondersteund worden: nooit meer afgeplatte banden na de winterstalling, dus u bespaart veel geld omdat u geen nieuwe set banden meer nodig heeft voor uw caravan of camper.

In alle gevallen gebruikt u hetzelfde product: de flat-jack Camper Plus, voor zowel caravan als camper.

Ook voor oldtimer auto's in de winterstalling zijn er flat-jacks: de flat-jack small, medium en large voor personenauto's.
Deze worden ook veel gebruikt door oldtimer-handelaren voor de showroom en winterstalling, dus zijn professionele producten, maar ook voor de particuliere oldtimerbezitter die niet graag 6x per winter zijn pronkstuk verplaatst om platte banden te voorkomen. De flat-jack biedt ook hier veel gemak want u kunt uw oldtimer gewoon op de flat-jacks laten staan de hele winter en u spaart een set nieuwe vaak dure oldtimer-banden uit, dus heeft ze al snel terugverdiend.

Op onze website flat-jack.nl kunt u de flat-jacks bestellen via het bestelformulier en u heeft ze dan binnen 1 à 2 dagen in huis.

Wij zijn de importeur van flat-jack in Nederland en België. U koopt rechtstreeks als particulier bij de importeur en heeft daardoor recht op fabrieksgarantie bij ons. Kijkt u uit voor parallelle import door anderen, waar de garantie vaak een lastig verhaal is. Koop daarom rechtstreeks bij ons, zodat u een factuur en garantiebewijs met twee jaar fabrieksgarantie op uw naam krijgt!

Wij zijn al jaren actief op beurzen met demonstraties van het product flat-jack namens de fabriek van flat-jack met onze opvallende oranje klassieke Mercedes-camper, waaraan u ons altijd kunt herkennen en die u wellicht al eens gezien heeft.

De flat-jack is ook een ideaal cadeau voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst, etc.!
U kunt bij ons ook afhalen op afspraak.
De prijs van 119 euro is per stuk.
Voor een caravan heeft u 1 flat-jack nodig voor het waterpas zetten/levelen/nivelleren.
Voor een camper heeft u 2 flat-jacks nodig voor het waterpas zetten/levelen/nivelleren.

info@flat-jack.be
info@flat-jack.nl
Telefoon 0031-620739724
www.flat-jack.be
www.flat-jack.nl

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.