Chalet te koop

Bewaar
€ 34.000,00
233 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Chalet
Conditie:
Gebruikt
Aantal slaapplaatsen:
2
Bouwjaar:
2015-06
Lengte van de caravan:
9-10
Breedte van de caravan:
8 of langer

Omschrijving

Luxe chalet (75 m²) te koop. De chalet staat in een rustige omgeving aan de dijk. Ondanks dat hij in een rustige omgeving staat ben je wel snel bij alle faciliteiten van het park.

De chalet beschikt over twee (huur) percelen. Hierdoor heeft u voldoende plaats om twee auto's bij de chalet te zetten. Ook zijn er voorbereidingen getroffen, zodat hier ook nog altijd mogelijk is om een tuinhuis te zetten.

Via de voordeur komt u in de hal. Via de hal kunt u naar de 2e slaapkamer, het toilet en de woonkamer/keuken. De woonkamer/keuken heeft veel licht inval door alle ramen. Ook kunt u via de tuindeuren naar buiten. De keuken is voorzien van een inbouwoven, een inbouw vaatwasser en een gasfornuis. Via de woonkamer/keuken kom je in de 1e slaapkamer. Via deze ruime slaapkamer komt u in de technische ruimte. In de technische ruimte is de meterkast, de wasmachine en de Hr-ketel. Via de technische ruimte kom je in de badkamer. De badkamer is voorzien van een badkamermeubel, toilet en inloopdouche. Vanuit de badkamer kan je naar de 2e slaapkamer. De 2e slaapkamer beschikt over een inbouwkast.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.