Fraaie Franse ambiance aan de Zeeuwse kust

Bewaar
€ 62.458,00
31 x bekeken sinds

Kenmerken

Merk:
Overig
Conditie:
Nieuw
Website:
stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/fraaie-franse-ambiance-aan-de-zeeuwse-kust

Omschrijving


Fraaie Franse ambiance aan de Zeeuwse kust

Met dit luxe Taos chalet uit Frankrijk zet het merk Louisiane zich in Nederland op de kaart.
Mooie materialen, slimme details en een goed doordachte indeling. Iedere centimeter is benut en dat maakt het chalet heel gebruiksvriendelijk. 
Het chalet heeft een zogenaamde middenkamer indeling, je komt binnen in de living. Aan de linkerzijde vind je de ouderslaapkamer met aansluitend een badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Aan de rechterzijde nog een slaapkamer, ook met complete badkamer. De luxe keuken heeft veel kastruimte en is natuurlijk voorzien van alle benodigde apparatuur.

Dit prachtige chalet staat klaar om geplaatst te worden op een kavel naar keuze op het nieuwe gedeelte van vakantiepark de Boomgaard. De verkoopprijs hierboven is inclusief het transport en de plaatsingskosten. De kosten voor een schuur en de tuinaanleg zijn niet inbegrepen.
Dus ben je op zoek naar een chalet met een perfecte combinatie van mooi design en goede kwaliteit op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust?
Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

---------------------

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.

De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.

Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5393 1840

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Lengte opbouw: 10,20 m
 ● Merk: Overige merken
 ● Slaapplaatsen: 5

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 30 augustus 2010
  • Scharendijke (Zeeland)
  • *****31840
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.