Gebruikte Drive Van Vaude (2018)

Bewaar
€ 299,00
78 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Overige tenten
Conditie:
Gebruikt
Merk:
Vaude
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Profiteer nu van ons unieke aanbod: onze tenten zijn slechts korte tijd gebruikt!

Ieder jaar verkopen wij aan het einde van het seizoen onze gebruikte tenten, omdat wij elk jaar nieuwe tenten inkopen voor onze groepsreizen. Deze tenten zijn dus slechts één seizoen (4-6 weken) bij ons in gebruik geweest en aangezien het om zo goed als nieuwe, goede en dure Vaude tenten gaat hanteren wij vaste prijzen voor onze tenten. Wij bieden zelfs nog 2 jaar fabrieksgarantie!

De Vaude Drive Van is een ruime tent speciaal ontwikkeld voor het koppelen aan voertuigen. De Drive Van kan zij of achterwaarts worden gekoppeld aan voertuigen. De voortent is gemakkelijk op te zetten, vrijstaand en zeer windstabiel. De tent beschikt over uitstekende luchtcirculatie door met name het ventilatiedak en de meshramen. De Drive Van past op standaard vans tot een hoogte van 2,15 meter.

Voor slechts € 299,- inclusief 21% BTW kan deze tent voor jou zijn (adviesprijs in de winkel is €570,-).

Details:

Min. gewicht: ca. 7500 gr
Tentoppervlak: 11,7 m²
Pakmaat: 60 x 30 cm
Haringen: 12
Scheerlijnen: 4
Materiaal:

Buitentent materiaal: 100% Polyester 75D, 3000mm polyurethaan
Niet goed geld terug garantie!*

*Let op! Een tent kan gebruikssporen bevatten zoals: een licht gebogen stok, een kromme haring of een beetje viezigheid. Bestelde artikelen worden voor verzending door noSun gecontroleerd op gebreken. Mocht je desondanks toch nog een gebrek constateren aan het door ons geleverde product, dan dien je dit binnen zeven dagen na ontvangst aan ons te melden.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.