Aquarium 3D achterwand Standard 120x60 - 21% korting!

Bewaar
€ 98,00
9 x bekeken sinds

Kenmerken

Diersoort:
Aquariums
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Gebruik tijdens je bestelling de Kortingscode AQ24 en ontvang direct *21% korting op dit product!! (Prijs wordt € 98,71 ).

Standard 120×60 (116 x 54 cm) uit 1 deel!

Deze 3D achterwanden en decoratie elementen hebben een basis van Polyester met als toplaag speciale en unieke mineraalharsen. Hierdoor is de toplaag keihard en zal door geen enkele vis aangevreten kunnen worden. Materiaal is zwaarder dan water waardoor de achterwanden eventueel los geplaatst kunnen worden. Een ander voordeel is dat de achterwand ook weer makkelijk uit het aquarium gehaald kan worden bij bijvoorbeeld schoonmaak werkzaamheden. De achterwanden en decoratie elementen worden handmatig middels airbrush technieken gekleurd. Hierdoor is geen enkel product qua kleurstelling gelijk aan het ander. U heeft dus altijd qua kleurstelling een uniek exemplaar waar geen tweede van bestaat.

Aquariumxl
Apolloweg 176
8239 DB Lelystad

Openingstijden;
Dinsdag t/m Zaterdag van 12:00 - 17:00 uur.

Zie ook onze overige advertenties!!

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 17 februari 2015
  • Almere Stad (Flevoland)
  • *****94956
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.