Biorb luchtsteen

Bewaar
T.e.a.b.
4 x bekeken sinds

Kenmerken

Diersoort:
Aquariums
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Biorb luchtsteen

46029
,99

Met een BiOrb Luchtsteen kunt u eenvoudig de uitstroom van uw aquarium regelen. Door de vervuiling en verkalking van de luchtsteen kan dit gaan belemmeren in uw aquarium.

Een aquarium werkt hierdoor biologisch veel minder goed als dat het daadwerkelijk zou moeten zijn. Vervanging van deze steen is daarom 1x per jaar noodzakelijk om uw aquarium in het juiste evenwicht te houden.

De air stone biOrbpast in de onderkant van de biOrb onder de filtercartridge. Het breekt de stroom van lucht in het aquarium waardoor het een massa van hele fijne bubbels wordt. Daarnaast reduceert de luchtsteen het geluid van de luchtpomp.

Na verloop van tijd kunnen de miniscule poriën van de air stone verstoppen met vuil waardoor er minder lucht doorheen stroomt. Afhankelijk van de waterkwaliteit en de condities in je biOrb heeft de airstone een levensduur van tussen de 3 maanden en 3 jaar.
Wij raden aan de air stone biOrb regelmatig te vervangen.

Vanaf 50 euro gratis* verzending

Limburg Koi

Galvaniweg 19

6101 XH Echt

Bel of mail 06-54341014
Door de week open van 10 tot 17 uur (vanaf 19 uur alleen op afspraak)

Van December tot en met Februari op Donderdag alleen op afspraak.

Zaterdag open van 10 tot 16 uur.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.