dentale extensie voor veterinaire behandeltafel verstelbaar

Bewaar
€ 235,00
145 x bekeken sinds

Kenmerken

Diersoort:
Overige Diersoorten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ik laat in eigen beheer nu dentale extenties (RVS) maken voor veterinaire operatietafels. Deze sets passen standaard op een tafel met een reling van 8 x 25 mm (is min of meer standaard). De hoogte kan versteld worden, ook de afstand tot de tafel is verstelbaar net als de breedte. De afmetingen van de bak zijn 48 x 35.
De onderuitloop is voorzien van een standaard schroefdraad waardoor je er simpel een emmertje onder kan hangen maar ook een afvoerslang aan kan bevestigen.
De extentie kan met twee bouten met kunststof handgreep in minder dan een minuut losgemaakt worden opdat je niet voortdurend met een te lange OK tafel hoeft te werken.
De prijs is exclusief BTW en excl. verzendkosten. In geval van bedrijfsmatige levering buiten Nederland maar binnen de EU hoef ik de Nederlandse BTW niet te rekenen.
Ook heb ik infuusstandaarden die tevens aan een operatietafel bevestigd kunnen worden om een infuuszak op te hangen of om de slangen van de anesthesie te geleiden. De nieuwe (zwarte uitvoering) kost 27,50 excl BTW. Ik heb er voldoende van op voorraad.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.