veterinaire operatietafel zijgeleiders verrijdbaar hydraulis

Bewaar
€ 895,00
160 x bekeken sinds

Kenmerken

Diersoort:
Overige Diersoorten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen

Omschrijving

deze tafels worden nieuw samengesteld uit een bestaande humane tafel (onderstel) en een nieuw RVS operatieblad welk is voorzien van zijgeleiders waar tal van items aan bevestigd kunnen worden. Deze tafels zijn hydraulische (met voetpomp). Het grote voordeel is dat ze nooit kapot gaan en dat je geen snoeren op de grond hebt liggen. Aan de tafel kan een tandheelkundige extensie gekoppeld worden (nieuw, prijs is 235 euro). Het blad heeft in het midden een kleine knik waardoor vloeistoffen mooi weglopen. Eventueel kan het einde van de tafel voorzien worden van een gootdeel (40 euro) om te voorkomen dat de vloeistoffen ongecontroleerd weglopen.
De prijs van de tafel is inclusief de zijgeleiders maar exclusief de genoemde extra's. De BTW komt er ook nog bij (en dus ook een factuur).
Naast deze operatie tafel maak ik ook nieuwe behandeltafels (vanaf 820 euro) gebaseerd op het zelfde onderstel. De afmetingen van het blad zijn 145x55 cm, ik heb ze met en zonder zijgeleiders (prijsverschil is 40 euro).
Ik verkoop los RVS schuifjes (10 euro) die passen op de rails en waarmee je de patient kunt fixeren, onderzoekslampen (Derung, 155 euro) en infuusstandaarden (27,50 euro) die erg handig zijn om alle slangen weg te werken. Ik heb tevens opvangflessen (12,50 euro) die op de rails passen indien je veel gebruik maakt van een afzuigpomp.
Alle prijzen zijn dus exclusief de BTW en exclusief transportkosten.
Op verzoek maak ik ook tafels met een afwijkende hoogte of maat.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.