Wiha stiftsleutelset 6-delig met Comfortgrip t-greep

Bewaar
€ 32,50
7 x bekeken sinds

Omschrijving


Diamond&Tools is gespecialiseerd in de verkoop van beitels en boren voor de professional. Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar verkoop@diamondandtools.com
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!
WIHA gereedschap
Wij leveren WIHA gereedschap voor de elektricien, installateur en monteur deze gebruikers uit de meest uiteenlopende vakgebieden en industrieën moeten in de huidige dynamische wereld continu nieuwe uitdagingen aangaan om succesvol te blijven en hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Niet alleen meer efficiency is hier een belangrijke succesfactor, maar zeker ook het behoud van de gezondheid van de gebruikers. Hiervoor levert Wiha een overtuigende, van onafhankelijke medische zijde bevestigde oplossing: ergonomisch handgereedschap voor behoud van de gezondheid en bescherming van de gebruiker. Met een omvangrijke reeks testen en onderzoeken door onafhankelijke artsen en therapeuten is de effectiviteit van de gezondheid ontzienende werking nu ook aangetoond. De gebruiker kan door het Wiha handgreepconcept gemakkelijker, langer en vooral pijnvrij werken. Bedrijven kunnen hierdoor uitvaltijden, en de meerkosten die daarmee samenhangen, minimaliseren. Naast de met het AGR-kwaliteitslabel onderscheiden Inomic-tangengeneratie en de schroevendraaierseries SoftFinish, SoftFinish electric, SoftFinish ESD en MicroFinish, kan het vakpubliek zich overtuigen van de voordelen van de andere handgereedschap oplossingen van Wiha, zoals tijd- en kostenbesparing, functionaliteit en efficiencyverbetering.

Vanwege het grootte aanbod van WIHA gereedschap hebben wij niet alle gereedschap van WIHA op onze site staan, zoekt u iets specifieks stuurt u ons dan een mailtje en wij mailen u een passende offerte.

info@wihagereedschap.nl

Klik hier voor de online catalogus van WIHA
Wij hopen u van dienst te mogen zijn!


Volg ons op
Levertijd
Wij streven er naar om de bestelde producten binnen
1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.
Klantenservice
E-mail: verkoop@diamondandtools.com

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0646764953Klantenservice
Telefoon: 0226-450447
E-mail: info@wihagereedschap.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0646764953
Antwoord in 30 minuten
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: https://www.diamondandtools.com/334DSK6-wiha-stiftsleutel-stiftsleutelset
 ● SKU (eigen artikel code): 334DSK6

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.