BTP Actie Stiga veegmachine SWS 600 g sneeuwschuif STARTK...

Bewaar
€ 699,00
45 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Reinigingsmachines
Conditie:
Nieuw
Website:
www.btpameide.nl

Omschrijving

De getoonde prijs is een consumentenprijs (inclusief BTW). De prijs voor ondernemers (exclusief BTW en evt. afleverkosten) bedraagt € 578.

Stiga SWS 800 G

De STIGA SWS 600 G is een veelzijdige en eenvoudig te gebruiken veegmachine voor buiten met een krachtige STIGA-benzinemotor van 212 cc. De nylonborstel kan worden versteld in drie verschillende standen 15° naar links, 0° en 15° naar rechts en heeft een werkbreedte van 60 cm, waardoor de SWS 600 G het hele jaar door ideaal is voor het ruimen van sneeuw, bladeren, grasafval en ander afval. De borstelhoogte wordt ingesteld met behulp van twee draaiende wielen die naar wens omhoog en omlaag kunnen worden gebracht. Betrouwbare Snow Hog-achterbanden van 14" voor optimale grip. Het STIGA-systeem met één stuurhendel garandeert veilige en comfortabele bediening met alle bedieningselementen binnen handbereik. De veegmachine kan worden gecombineerd met diverse onderdelen en accessoires, zoals sneeuwschuiven en opvangbakken aan de voorzijde. Hierdoor is deze machine uiterst veelzijdig.

Technische specificaties;
8 versnellingen 6 vooruit/2 achteruit
60 cm werkbreedte
Nylonborstel met drie verschillende standen

Meer prijs sneeuwschuif € 89.00

Wij hebben deze op voorraad in onze showroom komt u dus gerust eens langs om de machine te bekijken, mocht u hem na de bezichtiging aan willen schaffen kan de machine direct mee!

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.