11x filmhuis / cloaca + koele meren des doods + canterburry

Bewaar
T.e.a.b.
8 x bekeken sinds

Kenmerken

Genre:
Filmhuis & Internationaal
Conditie:
Gebruikt
Soort:
Boekverfilming,
Cult
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ook losse verkoop. Volver (Penelope Cruz) = niet NL ondertiteld. Orgineel Gesproken taal / Spaans

De roman van de koele meren des doods van frederik willem van eeden werd in 1900 voor het eerst gepubliceerd. Het boek is overduidelijk een product van zijn tijd. In de kunst beleefde het naturalisme hoogtij dagen; taboes werden doorbroken en sociale misstanden werden aan de kaak gesteld. Het dagelijks leven moest zo getrouw mogelijk worden weergegeven. Niet enkel verhalen over rijkdom en de mooie dingen van het leven, maar over de dood, armoede en vuiligheid. Het begin, einde en de opzet van de serie zijn, kortom, anders dan bij de film. Uiteindelijk duurt de serie ongeveer 156 minuten. De filmversie duurt 119 minuten. Er zijn ongeveer 25 minuten aan extra en verlengde filmscènes aanwezig. De serie van de koele meren des doods maakt door de hierboven beschreven verschillen nóg meer indruk dan de filmversie. Daarnaast zijn het vanzelfsprekend ook hier de uitstekende prestatie van soutendijk, de fenomenale fotografie van theo van de sande, de schitterende decors, kostuums en locaties en de prachtige muziek van erik van der wurff die het geheel naar een bijzonder hoog niveau doen tillen.

Miss julie (saffron burrows) verleidt bediende jean (mullan) die verloofd is met een kokkin (maria doyle kennedy). Langzaamaan neemt deze affaire vreemde vormen aan. Het verhaal is in een paar zinnetjes samen te vatten. Toch betekent het compacte vertelsel niet dat de film simpel is. Miss julie is een vrij zware drama-film, waarin verschillende emoties elkaar in razendsnel tempo afwisselen. De film draait om een tot mislukken gedoemde affaire, die zijn tol begint te eisen aan de man en vrouw. Wanhoop, woede, lust en walging: een draaikolk van gevoelens wordt op de kijker afgevuurd. De prent draait om een gecompliceerde driehoeksverhouding.

Cloaca: nederland drama / komedie 109 minuten geregisseerd door willem van de sande bakhuyzen met gijs scholten van aschat, pierre bokma en peter blok vier oude studievrienden worden door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. Joep is lid van de tweede kamer. Hij zit in een huwelijkscrisis en duikt zo lang onder bij pieter. Pieter werkt als ambtenaar bij de gemeente. Jarenlang heeft hij voor zijn verjaardag een schilderij uit het gemeentelijk kunstdepot mogen uitkiezen, maar nu ze veel waard blijken te zijn, wil de gemeente de kunstwerken terug. Tom is een aan drugs verslaafde topadvocaat. Hij probeert pieter te helpen, maar is door zijn verslaving eigenlijk uitgerangeerd als advocaat. De vierde vriend, maarten, staat vlak voor de première van zijn theaterstuk waarin joeps 18-jarige dochter

TIP!: BESPAAR VERZENDKOSTEN (Pakketjes NL v.a €4,50 / Belgie v.a €6,50). COMBINEER MET NOG VEEL MEER LEUKS UIT MIJN OVERIGE (100+) ADVERTENTIES INFO/VOORWAARDEN + VERZENDTARIEVEN (2019) STAAN HIERONDER! IK VERZEND STANDAARD MET POSTNL, MAAR OOK MET DHL/Parcel, DPD & SANDD.

ALGEMEEN:

Snelle afhandeling bij serieuze biedingen. Uw BOD is altijd ex verzendkosten. Verzending (eventueel aangetekend en/of verzekerd) voor eigen risico en volgens de algemene voorwaarden vd postdiensten. Bij pakketjes ontvangt U een tracktrace-nummer als bewijs. Verzending (binnen 1-4 dagen op ma-vrij) gebeurt na uw bevestiging van betaling via de mail. Indien betaald dan zal ik U nog ter info een mailtje sturen wanneer verzonden.

1:) PostNL: (verzendduur normaliter 1 dag)
-PAKKETPOST <10kg = €6,95 en 10-30kg = €13,25 (verzekerd tot €500,- = + €1,65)
2:) DHL/Parcel:
-Servicepunt: €5,- (0-10kg) en €8,- (10-20kg / max afm: 80 x 50 x 35cm)
-Huisadres: €5,75 (0-10kg) en €8,75 (10-20kg)
Naar BELGIË:
-Huisadres: €9,75 (0-2kg) / €11,75 (2-5kg)
3:) DPD:
-Servicepunt: €4,50 (0-10kg)
Naar BELGIE:
-Servicepunt: €9,50 (tot 10kg) of €14,- (10-20kg)
-Huisadres: €11,75 (tot 10kg) of €15,75 (10-20kg)
Nu ook BRIEVENBUSPOST (<2kg) voor €6,50

BRIEVENBUSPOST:

-1:) PostNL:
-50-100gr: (1 comic) €2,65. Naar BELGIE = €4,35.
-100-350gr: (1 softcover, 1-3 cd's/dvd's): €3,50. Naar BELGIE = €8,70
-350gr-2kg: (2-6 softcovers,1-2 hardcovers, 2-8 cd's of 2-4dvd's): €3,95. Naar BELGIE = €9,80
-2:) SANDD: (Bezorging 2x p.week op di+vrij)
-101-250gr: € 2,- ipv €3,35 bij PostNL.
Goedkoopste verzending voor 1 softcover strip of 1-2 cd's/dvd's (geen Tracktrace).

Vragen graag via de mail. Terugbellen of aan telefonische onderhandeling doe ik niet. Ik hergebruik (dus gratis!) verpakkingsmateriaal. Foto's (what-you-see-is-what-you-get) bij advertenties geven een goede indicatie omtrent de staat van het item, maar zijn nooit een 100% weergave vd werkelijkheid. Verschillen in kleurendiepte kunnen voorkomen (flits/zonder flits). Prijzen strips & boeken zijn gebaseerd op zeldzaamheid en conditie: - 1:) Gelezen Staat (varieert v Redelijk/Goede tot Zeer Goede Staat)- 2:) Bijna Nieuwstaat en 3:) Nieuwstaat tot Mintcondition (9.5-10)

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 22 februari 2014
  • Amsterdam Nieuw West (Noord Holland)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.