Derwent Inktense 12 aquarelpotloden in een blik

Bewaar
€ 18,39
14 x bekeken sinds

Omschrijving

Bevat zongeel, mandarijn, klaproosrood, fuchsia, diepe indigo, zeeblauw, groenblauw, appelgroen, bladgroen, gebakken aarde, schors en inktzwart.

Derwent Inktense Potloden zijn ons beste in water oplosbare potlood ooit! Je kunt ze droog gebruiken maar meng ze met water en de kleur verandert in levendige inkt. Als het eenmaal droog is, is de kleur hersteld en omdat het permanent is, is het ideaal voor gebruik op stoffen zoals zijde en katoen. Bevat zongeel, mandarijn, klaproosrood, fuchsia, diepe indigo, zeeblauw, groenblauw, appelgroen, bladgroen, gebakken aarde, schors en inktzwart.

  KENMERKEN & VOORDELEN

 ● Inktense blik van 12 met de volgende kleuren: - Zongeel, Mandarijn, Klaproosrood, Fuchsia, Diepe Indigo, Zeeblauw, Teal groen, Appelgroen, Bladgroen, Gebakken aarde, Schors en inktzwart. Dit inktense-assortiment is perfect voor illustratoren, bloemkunstenaars en modeontwerpers. Zodra de kleuren zijn uitgewassen, drogen ze snel, wat betekent dat er heel weinig bloeding optreedt, zodat kleuren naast elkaar kunnen worden geplaatst zonder dat ze in elkaar overlopen. De eerste in zijn soort - uniek voor de markt.

 

 

Kleurenkaart Inktense potloden (.pdf)

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5028252187039
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Derwent
 ● SKU (eigen artikel code): DIP0700928

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 juli 2017
  • Binnenstad (Utrecht)
  • *****11565
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.