nieuw!! hotpoint dc85n1w koel-vriescombi 189cm a+

Bewaar
€ 409,00
9 x bekeken sinds

Omschrijving

Nooit meer ruimtegebrek met deze nieuw (b-keus) Hotpoint koelvriescombinatie A+ met 186 liter netto koelinhoud en 108 liter netto vriesinhoud. Door zijn ruime afmetingen (h:189 cm * b:60 cm * d:68 cm) heeft u altijd plek voor dat ene extra etenswaar. Deze koelvriescombinatie heeft met zijn eenvoudige maar verfijnde uitstraling absoluut zijn plek verdiend in de keuken. De weg naar de keuken is, dankzij de verschijning van deze Hotpoint koelkast, makkelijker te vinden dan ooit!

NoFrost
Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.

Let op! Handleiding wordt niet standaard meegeleverd

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 5054645548507
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Hotpoint
 ● SKU (eigen artikel code): DC85N1W

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 1 augustus 2018
  • Zwanenburg (Noord Holland)
  • *****40303
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.