Militaire RVS gamel met RVS opschep set voor jeugdkamp

Bewaar
€ 65,00
429 x bekeken sinds

Kenmerken

Type apparaat:
Overig
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Mooie authentieke militaire gamel van 10 liter inhoud met de nodige gebruikssporen. De binnenketel is van rvs net als de deksel natuurlijk. Ze zijn wel gebruikt, de verf is rondom beschadigd maar dat maakt ze juist wel echt. De opschepset die er bij hoort bestaat uit een soeplepel (10 cm), een schuimspaan (12 cm), een juslepel (8 cm) en een vleesvork. Ik heb ook nog een aantal plastic sets (beige) dan kost de set met gamel 55 euro excl btw. Laatste fotos zijn van een rieber thermobox waar 3 rvs pannen in zitten, volledig ongebruikt. Opsturen (na betaling factuur met btw) is mogelijk. Bij bestellingen onder 100 euro reken ik echter boven op het tarief van postnl een verpaktoeslag van 3,50 euro
In geval van bedrijfsmatige levering binnen de EU maar buiten Nederland hoef ik geen BTW te rekenen in het kader van de intercommunautaire regeling.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.