Pocket weegschaal 300gram x 0.01 gram precisie balans

Bewaar
€ 11,99
9 x bekeken sinds

Omschrijving


SF17 Compacte precisie weegschaal met tel functie.

Deze zeer compacte weegschaal heeft een weegvermogen van 300 gram en een nauwkeurigheid van 0,01 gram. Deze mooie precisie weegschaal heeft een weegplateau van RVS, de afmeting van dit weegplateau zijn 65 mm bij 65 mm. En als extra, een verlichte display. Als extra functie kunt u met deze precisie weegschaal ook aantallen tellen, bijvoorbeeld ,medicijnen, kraaltjes, boutjes, moertjes of andere kleine materialen. De levering is inclusief een plateaudeksel, deze kan ook als weegbakje worden gebruikt. Plaats het weegbakje op het weegplateau en druk op tare, het gewicht staat dan weer op 0 Nu kunt u gaan wegen of telwegen en het gewicht van het bakje zelf wordt niet meer mee gewogen.

Voeding wordt verkregen middels 2 stuks AAA batterijen en worden er bij geleverd. De afmetingen van deze weegschaal zijn L 119 mm x b 80 mm h 20 mm. Deze compacte weegschaal heeft een gewicht van 140 gram. De weegschaal heeft een auto off functie, dat wil zeggen dat de weegschaal automatisch uit gaat als u de weegschaal 30 seconden niet gebruikt. De weegschaal is een gevoelig instrument en werkt het beste op kamer temperatuur en op een vlakke ondergrond. Gewicht aanduidingen: g, oz, dwt, gn, ct. Batterijen 2 x AAA 1,5 V

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.