Bolderkar nieuw in doos (blauw en rood)

Bewaar
€ 170,00
12 x bekeken sinds

Kenmerken

Kinderaccessoires:
Overige Kinderaccessoires
Conditie:
Nieuw
Seizoen:
Alle seizoenen
Levering:
Ophalen
Kleur:
Zwart

Omschrijving

De Beachwagon Lite is lichtgewicht en snel opvouwbaar, in een snel en makkelijk opvouwbare uitvoering.
Ideaal voor de stad, het strand, de bossen, op de camping of een festival, over zand of sneeuw. Waar de kinderwagen ophoudt kun je met de Beach Wagon Lite verder! Of je gebruikt onze fraaie comfortabele bolderkar ernaast.
Plat opvouwbaar in meerdere kleuren en veel bagage Een echte pakezel op wielen, plat opvouwbaar, licht en ook nog een mooi design in frisse kleuren. En als je een andere kleur wilt is de stof eenvoudig te vervangen. De opvouwbare wagen is ideaal om mee te nemen in je auto, om boodschappen te doen, om bagage of rugzak in te leggen tijdens een wandeltocht, of zelfs mee te nemen in het vliegtuig voor je vakantie. De bolderkar heeft een degelijke metalen constructie om veel bagage mee te nemen. Thuis opbergen of ophangen is geen probleem.
Kindvriendelijk met veel gebruiksgemak De bolderkar is kindvriendelijk door zachte materialen en mooie afrondingen. Bovendien, super stabiel met grote, snel afneembare, nooit-lek wielen. Trekt en stuurt heerlijk licht, kortom, een bolderwagen bol van gebruiksgemak.
Kleur: Rood, Blauw
NIEUWPRIJS: € 289 (zie internet)

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.