Playpen - kruipbox - grondbox Octagon 7,2m naturel - 2016

Bewaar
€ 85,00
2476 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Kinderboxen
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Playpen - kruipbox - grondbox Octagon 7,2m naturel - 2016 model

Met 8 panelen en een omtrek van maar liefst 7,2 meter uniek in zijn soort.

Omschrijving:

De playpen - kinderbox kan flexibel worden aangepast aan uw ruimte of inzicht. Maak een acht-hoek, recht-hoek, vierkant, driehoek of maak er kleine 2 boxen van. De playpen - kruipbox is door meerdere playpens eindeloos uit te breiden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de playpen - kruipbox kleiner op te stellen of elementen weg te laten. De overgebleven elementen kunt u dan gebruiken als (trap) hek (alleen onderaan de trap) of afscherming van een ruimte/object. Bij een volledige opstelling is het speel oppervlak ca. 4,5m2

De kinderboxen van DDB-online.nl bied uw kind niet alleen veel ruimte, maar ook de nodige veiligheid.

Veiligheid: (EN12227:2010 getest)

De playpen - kruipboxen Octagon worden volgens strenge EU-normen geproduceerd en getest. Scherpe randen zijn afgewerkt naar rondingen en dankzij de anti-slip onder de voet heeft de playpen kinderbox een stabiele stand en wordt uw vloer beschermd tegen krassen. De verbeterde deur-element is met 1 hand te bedienen en is voorzien van een kind-veilige vergrendeling waardoor deze niet door het kind zelf te openen is.

~ Bezoek de website voor meer informatie ~

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.