Speelkleed Merino Schaapsvacht Baby - Groen

Bewaar
N.v.t.
27 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Speelkleed
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Ecologische merino lamsvacht langharig
Vrij van schadelijke stoffen (Öko-Tex Standard 100)

Groot langharig merino lamsvacht. Extra wollig dik en bijzonder zacht merino schapenvacht voor bijvoorbeeld op de grond, op de bank of naast het bed. Deze prachtige schapenvacht is volledig wasbaar op 30 graden. Gebruik hiervoor het wolwasprogramma van de wasmachine. Voor het wassen van het vel kunnen wij het ecologisch schapenvacht wasmiddel/zeep adviseren. Ook na meerdere keren wassen blijft de schapenvacht soepel en zacht.

Let op: deze vacht is niet geschikt voor baby's om op te slapen, omdat de vachtlengte daar te lang voor is. De geschoren vachten zijn voor baby's aan te raden.

TOP kwaliteit, VRIJ van schadelijke stoffen, MEDISCH aanbevolen + GUNSTIG GEPRIJSD!

Tip: regelmatig uitkloppen, met de hand of met een mattenklopper, is bij normaal gebruik voldoende. Daarnaast kun je de schapenvacht ook heel goed buiten luchten. Wolvezel is zelfreinigend en breekt de meeste stoffen van nature af. Zit er een vlek in de vacht? Gebruik eerst liefst eerst natuurlijke reinigingsproducten (groene zeep) voor je de schapenvacht gaat wassen. Dit komt het vacht eerder niet ten goede is onze ervaring.

Afmeting vacht: ca. ~100cm
Vachtlengte: ca. 50-70mm
Kleur: green

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.