Grap & Grol Bal van VTech (activiteitenbal)

Bewaar
€ 4,00
9 x bekeken sinds

Kenmerken

Speelgoed:
Educatief Speelgoed
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Grap & Grol Bal van VTech (activiteitenbal)
geen batterijen meegeleverd
zie voor beschrijving hieronder wat je er allemaal mee kan
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

ACTIVITEITEN
Speelstand 1 Tellen - Gooi de bal om te leren tellen van 1 tot 100. Druk op de neus-toets om te horen hoe ver je bent gekomen. Blijf gooien om je record te verbreken!
Speelstand 2 Rijmwoorden -Telkens als je gooit hoor je twee woorden. Druk op de neus-toets als de woorden die je hoort op elkaar rijmen. Gooi de bal als je denkt dat de woorden niet op elkaar rijmen. Let goed op, anders krijg je een opdracht!
Speelstand 3 Gekke geluiden - Gooi de bal om gekke geluiden te horen! Druk op de neus-toets om een gek geluid te kiezen en gooi de bal om het geluid te horen.
Speelstand 4 Geluidenquiz - Gooi de bal en druk op de neus-toets wanneer je het geluid hoort dat gevraagd wordt. Gooi de bal wanneer je een ander geluid hoort. Luister goed, anders krijg je een opdracht!
Speelstand 5 Hete aardappel - Druk op de neus-toets om een melodietje te kiezen. Gooi de bal tijdens het melodietje en degene die de bal vast heeft wanneer de muziek stopt, krijgt een opdracht.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 maart 2019
  • Midwolda (Groningen)
  • *******93898
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.