Skorpies Rollerskates,Rolschaatsen voor kinderen

Bewaar
€ 75,00
3642 x bekeken sinds

Kenmerken

Speelgoed:
Skates
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Het Nederlandse internetbedrijf SPORTANDMORE.NL biedt u uit voorraad het volgende aan;

Foto's: € 75,-- (GRATIS VERZENDING,VERSANDKOSTEN FREI, FREE SHIPPING) Skorpion Skorpies Roller Skates Rollerskates, Roller skates, R, Ned, Belgie and Deutschland) Rolschaatsen voor kinderen. (nieuw) Het nieuwe en verfrissende fitness fenomeen!!! Deze revolutionaire Skorpion Skorpies roller skates met hun COOLNESS factor, zijn speciaal aangepast met extra nadruk op kwaliteit en veiligheid, om de ultieme schaatsen ervaring voor kinderen in de leeftijd van vijf tot negen Naast het hebben van een leuke lichamelijke activiteit die uw kind zullen helpen zijn zelfvertrouwen te ontwikkelen en zich meer bewust te worden van hoe hun lichaam beweegt - SKORPIES zullen uw kind helpen met levenslange evenwicht en coördinatie vaardigheden, die hen zullen helpen in de vooruitgang en het beheersen van andere fysieke activiteiten, zoals o.a. skiën. Met het aanbieden van de maat verstelbare skates, die de mogelijkheid biedt aan kinderen om hun eigen favoriete schoenen te dragen. SKORPIES hebben kleine 80 mm zachte samengestelde wielen, lagere nominale lagers, zachtere vering en remmen op beide schaatsen. De 80 mm 78A PU wielen gecombineerd met ABEC 1 wiellagers geven SKORPIES een voorsprong in veiligheid van diverse functies, die op hun beurt voor een optimale controle van de rolsnelheid zorgen. Door het gebruik van de laatste thermoplastic polymeer, gepatenteerde ontwerp kenmerken en de klassieke Amerikaanse look, het Skorpion Skorpies model biedt het ultimatieve in vorm en styling. Voor actief plezier in de leeftijdsgroep van 5 tot 9 jaar onafhankelijk van het vaardigheidsniveaus. Geeft maximaal plezier, door de ongeëvenaarde stabiliteit en het revolutionaire directe controle – sturingssysteem. Met zijn Coole en brede wielbasis hebben de Skorpion Skorpies skates een onovertroffen stabiliteit. In combinatie met het revolutionaire QuadCoil™ chroom veringsysteem, hebben de Skorpies een optimale controle en geweldige stuureigenschappen. Waarom nu Skorpion Skorpies roller skates?? De stabiliteit is niet te evenaren, hierdoor heeft uw kind minder kracht nodig voor balans en minder belasting op de enkels dan bij inline skates. De kinderen kunnen hun eigen favorieten schoenen aanhouden voor extra comfort en draaggemak. De Skorpion skates geven kinderen met een minder sportieve aanleg ook de mogelijkheid om van het roller skaten (rolschaatsen) te genieten. De schoenmaat is verstelbaar, waardoor je over meerdere jaren de skates kunt gebruiken, of zelfs met meerdere kinderen een en hetzelfde paar kunt delen. Skorpion Skorpies die meegroeit met de kindervoet over 5 schoenmaten: Leverbare maten: 1 en wel (schoenmaat 31 t/m 35) Maat informatie: het voetbed is aan de onderzijde van de skates compleet verstelbaar in 5 maten (5 schoenmaten), hierdoor zijn de skates voor meerdere jaren te gebruiken
Maximaal gebruikersgewicht: ca. 45 kg Leeftijd: 5 t/m 9 jaar Aan en afdoen: overtuigende en verstelbare instap voetplaat met verstelbare en gevoerde bindingen die voorzie,n zijn van een pal mechanisme. Voor wat te gebruiken: familie recreatie skating, baan skating, recreatie en fitness skating en roller dansen. Skorpion roller skates voor het hele gezin, draag altijd schoenen en een helm, tevens is dit product ontwikkeld voor recreatie en fitness doeleinden en niet voor stunt skaten!!

Verzendkosten Nederland: € 6.75 voor elk pakket t/m 30 kg (Eilanden hebben een toeslag van 11,90)
International shippingcost for every package till 30.5 kg, listed per Country.
Verzendkosten België: € 10.25 voor elk pakket t/m 30 kg. (leveringstijd 1 dag)
Versandkosten Deutschland: € 10.25 für jedes Paket incl. 30 kg(Lieferung 2 Tagen) Insel zuschlag: € 12.50
Denmark(DK) € 18,--
Austria(AT): € 18,25
Luxemburg(LU): € 16.75
France(FR) and England(GB): € 21,--
Lichtenstein(LI): € 26.50
Italia(IT): € 29.75
Monaco(MC), Spain(ES) and Sweden(SE): € 29.75
Bosnië(BA), Bulgarije (BG), Estland(EE), Finland(FL), Hongarije(HU), Kroatië(HR), Letland(LV), Litouwen(LT), Noorwegen(NO), Polen(PL), Roemenië (RO), Servië (CS), Slovenië(SL), Slowakije(SK),Tjechië (CZ):€ 35.90
Portugal(PT): € 40.50
Ierland: € 39,--
Greece(GR): € 41.75
Zwitzerland(CH): € 53,--
Ijsland: € 79,90
Prices for the island of all countries are on request!!
Delivery time between 2-5 days.
All packages are insured till € 520,--

Combineer uw aankopen en betaal 1 keer verzendkosten t/m 30 kg of een pakket omvang van 300 cm!!, met uitzondering van artikelen die van zich uit al meer dan 30 kg wegen.

Voor meer andere spullen, zie alle advertenties.
Betalingsmogelijkheden bij sportandmore: iDEAL en PayPal.
Productomschrijving, description in de talen, sprachen, language: Nederlands, English und Deutsch.
Voor de mensen uit de Regio; Afhalen in Zevenaar kan ook, alleen op afspraak.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.