Agria voorladers voor diverse modellen

Bewaar
Gratis
56 x bekeken sinds

Kenmerken

Akkerbouw:
Tractor & Trekker
Conditie:
Nieuw

Omschrijving


AgriXpert levert verschillende voorladers, speciaal voor Agria. De voorladers zijn passend voor verscheidene modellen, zoals de Thinker en de Trotter.

De voorladers zijn afkomstig van producent Tenias, bekend om de uitstekende kwaliteit. De voorladers behoren allen tot de Evolution-serie. 

De innovatieve Evolution serie is een nieuwe dimensie in de voorlader techniek. Bij de ontwikkeling is geluisterd naar de wensen van de gebruiker waardoor de prestaties en productiviteit zijn verhoogd. Door zijn ergonomisch design met geintegreerde parallelbegeleiding is het zicht optimaal. Ook de constructie van deze voorlader is zeer sterk en stabiel door slim geplaatste inwendige kokerprofielen.
Met de voorladers van de Evolution Serie kan het werk op een efficiëntere manier worden uitgevoerd. De voorlader is zeer gemakkelijk aan en af te koppelen dankzij de hydraulische éénhendel koppelling, DRP voorladerkoppeling en de geintergreerde steunpoten. Hiermee kan de voorlader op ieder gewenst moment zeer snel aan- en afgekoppeld worden.
De draaipunten van de voorlader zijn allen voorzien van zware bussen en pennen met goed toegankelijke smeerpunten. Door deze smering wordt de levensduur van de voorlader vergroot.

Klik op de link om door te gaan naar onze website voor meer informatie.
Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

 ● Professioneel advies,
 ● Meer dan 60 jaar ervaring,
 ● Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
 ● Levering in Nederland en België,
 ● Levering voor slechts €60,- per bestelling.

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): adv-1

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 13 maart 2019
  • Schipluiden (Zuid Holland)
  • *****50070
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.