LED kweekstrip DIY 1M of 2,5M

Bewaar
€ 24,95
73 x bekeken sinds

Kenmerken

Tuinbouw:
Kweekbenodigdheden
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

De LED Kweekstrip met full spectrum is onze meest efficiënte en goedkope oplossing om je planten op te kweken. Deze LED strip is uitgerust met het 5-band of 12-band super spectrum voor groei- en bloei van planten en bloemen.

Deze strip kun je gebruiken voor een DIY Kweeklamp of gewoon direct boven je gewas hangen.

Lekker makkelijk en goed geregeld
De driver en koppeling met snoer is bijgeleverd, je bent dus slechts 1 stekker in het stopcontact verwijderd van topresultaten met je DIY LED kweeklamp.

Zoals je van ons gewend bent heeft ook deze LED Strip de beste prijs van het web. Deze LED kweekstrip wordt op een rol aangeleverd en verzonden in een gesealde verpakking. Op de achterzijde van de LED strip zit een plakrand waarmee de LED strip overal aan bevestigd kan worden.

Alle LED strips hebben een voeding nodig voordat die werkt, bij ons hoef je niet te zoeken in de webshop te zoeken naar de juiste voeding, maar deze krijg je gewoon inclusief het product bijgeleverd.

UNBOXING:
https://youtu.be/W6ha7BefSrw

https://www.hetledwarenhuis.nl/webshop/led-groeilampen/led-kweekstang--kweekstrips/detail/198/led-kweekstrip-1-meter-diy.html

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.