NIEUW Opslagloods, opslaghok, nissenhut, garage, 25m2

Bewaar
€ 3.595,00
458 x bekeken sinds

Kenmerken

Veeteelt:
Stalinrichting
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Deze opslagloods biedt u de mogelijkheid om snel een onderdak te creëren voor uw spullen/auto. De opslaglodos wordt geleverd als bouwpakket en kan in ongeveer 1 werkdag worden opgebouwd.

De vorm van de opslagloods is afgeleid van de nissenhutten welke in de 2e wereldoorlog ontworpen zijn Het huidige type waar het hier over gaat heeft sterke buisspanten die zelfs onder grote belasting geschikt zijn Te zien is dat de buizen aan de onderzijde weer terug naar elkaar lopen. Dit is gedan zodat de ruimte optimaal benut kan worden. Door deze aanpassing wordt de opslagloods iets hoger en kan er binnenin aan de zijkanten ook goed gelopen worden.

Eigenschappen
Oppervlakte van 25m2
Compleet als bouwpakket geleverd
Incl. garagedeur
Lange levensduur
Verplaatsbaar
Vergunningsvrij
Nederlandse kwaliteit
Hardhouten funderingsbalk
Geschaafd houten gordingen

Afmetingen
Spantafstand: 2,44m
Lengte: 5,00m
Breedte: 5,00m
Hoogte: 3,22m
Afmeting Bouwpakket: 5,20 x 1,20 x 1,50 meter

Verzendinformatie
Het standaard dierenverblijf is bij bestelling binnen 1 week bij u thuis te leveren. Het kan voorkomen dat de door u gewenste specificaties ervoor zorgen dat de levertijd iets oploopt omdat het afwijkt van de standaard. In dit geval moet u rekening houden met een levertijd van 2 weken. Bij bestelling kunt u kiezen voor levering of ophalen. De leverkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Mocht u vragen hebben of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 (0)180-519155.
U kunt ook een e-mail sturen naar m.vrolijk@jsnoeibv.com

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 21 augustus 2018
  • Krimpen aan den IJssel (Zuid Holland)
  • **** ** 91 55
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.