Fender American Standard Offset Telecaster 2016 Limited Edit

Bewaar
€ 1.241,00
34 x bekeken sinds

Omschrijving

De unieke combinatie van een Jazzmaster body met een Telecaster hals en Telecaster pickups. Dit model staat in de volksmond ook wel bekend als de "Telemaster". Zowel de Jazzmaster als de Telecaster staan bekend om het feit dat ze zeer comfortabel spelen. Door de twee te combineren heeft Fender een compleet nieuw instrument ontwikkeld dat ongelooflijk lekker speelt, en tegelijkertijd die herkenbare Fenderklanken levert.

De Telecasterhals is gemaakt van maple en heeft een modern C-profiel. De body is daarnaast gemaakt van alder, wat heerlijk samenwerkt met de maple hals om een geluid te produceren dat grotendeels te vergelijken is met dat van de Telecaster, maar er toch een uniek karakter aan toevoegt.

In de halspositie vind je een Custom Shop "Twisted" Single-Coil pickup, terwijl je in de burgpositie een Custom Vintage-Style Single-Coil pickup vindt. Deze pickups brengen het ware twangy karakter van de Telecaster naar voren.

Een limited edition hybride ontwerp als dit kan eigenlijk niet beschreven worden, dat moet je ervaren! Dus probeer hem uit en laat je overtuigen door zijn unieke klankeigenschappen en speelcomfort.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Fender
 ● SKU (eigen artikel code): 0171504703

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 1 maart 2018
  • Kleiwegkwartier (Zuid Holland)
  • *****30000
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.