Loterijspel voor fancy-fair VERHUUR.

Bewaar
€ 30,00
36 x bekeken sinds

Kenmerken

Feest:
Diensten
Conditie:
Nieuw
Levering:
Verzenden

Omschrijving

In het najaar en met het naderen van de Kerst zijn er weer veel verenigingen en kerkgenoodschappen die een fancy-fair organiseren. Hiervoor heb ik een leuk loterijspel ontwikkeld. Je verkoopt telkens 100 loten, de bekende garderobebonnen en gaat daarna via het elektronische scorebord de prijzen trekken. De hele zaal kan de trekking volgen en twee prijzen op één lot is uitgesloten. Zijn de prijzen er uit dan verkoop je de volgende serie loten b.v. van 201 tot 300. Het begincijfer kan je ook op het bord zetten zodat automatisch de voorgaande serie ongeldig is. Is er een periode van weinig bezoek en denk je 100 loten niet kwijt te kunnen verkoop ze dan per twee of per drie, vier. Prijzen kan je laten sponseren door de lokale winkeliers, de investering is dan gering. . Ik breng het, sluit het aan en doe het voor. Autokosten worden doorberekend.
Tevens kunt u bij mij een omroepinstallatie, geluidsinstallatie met microfoon en achtergrondmuziek reserveren. Zaar krachtig, voldoende voor een wel heel erg grote ruimte.
Het loterijspel kost 30 euro per dag of gedeelte van een dag, geluidsinstallatie is 90 euro per dag of gedeelte van een dag
Samen 100 euro per dag.
P.s. op het scorebord kunt u ook Bingo spelen, 75 of 90 systeem.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 22 augustus 2000
  • Vlijmen (Noord Brabant)
  • ******16414
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.