MEGA Bokshandschoenen of stootbalken huren, goedkoop

Bewaar
€ 5,00
186 x bekeken sinds

Kenmerken

Feest:
Overige feestartikelen
Conditie:
Gebruikt
Website:
www.1e-keus.nl/sport-en-spel.html

Omschrijving

1e-keus verhuurt Mega grote bokshandschoenen, uw hele hand en deel van uw onderarm gaat in de handschoen, hier heeft u een grippunt om de handschoen goed aan te houden. De handschoenen zijn redelijk zacht en de klap doet ook geen pijn maar de impact is prachtig voor mooie foto’s. Deze bokshandschoenen wijn ook erg leuk in combinatie met het springkussen Balance Arena of het Springkussen Dolle Bergmat. Op deze spel springkussens kunt u een mooie strijd leveren en als u valt, dan land u heerlijk zacht op een springkussen vloer.

Naast deze XL bokshandschoenen verhuurt 1e-keus ook Gladiatoren stokken, dit zijn opblaasbare stootbalken. Of een gewone bokszak met gewone bokshandschoenen, of een boksautomaat zoals u die van de kermis kent, de boksmachine kunnen wij leveren met of zonder muntinworp functie. Verder heeft 1e-keus nog een zeer uitgebreid assortiment aan overige verhuurartikelen, ook in sport en spel verhuur is 1e-keus een grote aanbieder met de scherpste verhuurtarieven. kijk hiervoor eens bij onze andere advertenties of bezoek onze website, wij geven u graag het adres.

Voorbeelden van de teamspelen, zeskampspellen die wij verhuren zijn: skilopen, skippybalken, kruiptunnels, snelheidsladders, teambanden, 4 persoons loopbroeken touwtrektouwen, trektapijten waterdraagspellen, funslangen, medicinballen klompenlopen, afbaken bollen, pionnen, meerpersoons teamsteppen met brede wielen enz.

Voorbeelden van spelverhuur artikelen zijn: spiraalspel, bibberspiraal, ringwerpen, kazenspel, koemelkspel, spiegelschrijven, stokvangen, kippenvangen, muizenvangen, sjoelbak, haaksesjoelbak, stuitersjoelbak, dartbal, dartbord in dartkast, bowlingset, bingomolen, schietsalon, bullshot, biertol, blikgooien, blikschieten, pitzakwerpen, circus rolbaan, eenwieler fietsen enzovoorts.

Voorbeelden van de sportverhuur artikelen uit ons assortiment zijn: Hockeysticks en ballen, volleybalsets, honkbalsets, allerlei ballen als basketballen, voetballen, volleyballen, plofballen maar ook bokszak, bokshandschoenen, fietsenrace, scorebord, stootbalken, stopwatches, kogelstootkogels, megafoons, pilonnen, afzet hoedjes etcetera.

1e-keus verhuur
Rijnsburg Zuid Holland
06-29381717

Scherp geprijsd en inclusief BTW, dus geen onaangename verassingen achteraf.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 juli 2007
  • Rijnsburg (gemeente Katwijk)
  • ******81717
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.