Vakantiestalling of tijdelijk verblijf voor je paard

Bewaar
N.v.t.
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Overig:
Diensten
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Kan je tijdelijk niet voor je paard zorgen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of omdat je zelf een blessure hebt? Dan is je paard van harte welkom om zich bij ons te komen vermaken.

Wij kunnen je paard veel rust bieden op onze kleinschalige stal aan huis, waar alleen wij met z’n tweetjes voor de zorg dragen. Dus geen drukte van veel mensen en spelende kinderen op het erf en weinig verschillende handen aan je paard. Doordat we een beperkt aantal paarden onder onze hoede hebben, is er genoeg tijd en aandacht voor elk dier.

Weidegang is het gehele jaar mogelijk, in de zomermaanden ook ‘s nachts. De ondergrond van onze weide is zandgrond. Hierdoor hebben wij nooit last van modder, ook niet in de winter of na hevige regenval. Helaas hebben we in de zomer wel veel vliegen en muggen. Een vliegenmasker en eventueel vliegendeken wordt dan ook aangeraden.

Voor de (koude winter-) nachten hebben wij ruime buitenboxen (3x4 m) ter beschikking. Elke dag wordt zowel de stal als het weiland uitgemest. De verdere zorg voor je paard wordt zo veel mogelijk afgestemd op jouw wensen. Denk hierbij aan het aantal voerbeurten of het aantal uren weidegang. Het toedienen van medicijnen of het om- en afdoen van dekens is geen enkel probleem.

Ook is het mogelijk dat je paard in deze periode door ons in beweging gehouden wordt. Dit kan door middel van longeren, werken aan de hand of rijden. Het biomechanisch correct trainen van een paard staat bij mij centraal, maar de training kan volledig op jouw wensen worden afgestemd.

Je kan ook bij ons terecht voor gedragstraining, doorrijden of het oplossen van een rijtechnisch probleem bij je paard. Hiervoor geldt een aangepast tarief.

Prijzen per dag voor vakantiestalling/tijdelijk verblijf:

Dag en nacht in het weiland, exclusief hooi
(alleen in de zomermaanden mogelijk en afhankelijk van het hoeveelheid gras) 5,00 p/d
Dag en nacht in het weiland, inclusief onbeperkt hooi
(alleen in de zomermaanden mogelijk) 10,00 p/d
Overdag in het weiland, ‘s nachts op stal,
inclusief onbeperkt hooi en bodembedekking 12,50 p/d

Trainen / beweging geven aan je paard
(maximaal 6 keer per week) 10,00 p/d

Eventueel krachtvoer mag je zelf meenemen.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.