Woonboerderij, 2,2 hectare, paardenboxen, weiland.

Bewaar
€ 279.000,00
1079 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Overig

Omschrijving

Referentienr. IM-1805011. Paardenhouders, dierenliefhebbers
opgelet !! Grote woonboerderij met landerijen, stallen, schuurruimte en een schitterend oud bomenbestand rondom. Op slechts weinig rijminuten afstand van de Nederlandse grens.

OOK GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERK VERKEER MET NEDERLAND

LOCATIE: 26835 Hesel. Referentienr. IM-1805011.
Deelstaat: Niedersachsen District: Ostfriesland Landkreis: Leer

REGIO:t. h. v. Hoogeveen- Emmen- Groningen in Duitse grensstreek Westoverledingen (D)

KENMERKEN:
Gebruiksdoel: wonen
Soort object: woonboerderij met grote inpandige schuur
Ligging: landelijke sfeer, lintbebouwing in buitenkern, grenzend aan open veld/ vrije natuur
Bouwjaar: omstreeks 1965, waarna aan de tijd aangepast
Woonopp.: ca. 194 m2
Perceelsopp.: ruim 2,2 hectare (ca.22690 m2)
Buitenruimte: groot perceel, huiskavel met oud bomenbestand rondom, weidegrond.
Bijgebouwen: grote inpandige gebintenschuur met o.a. paardenboxen, opslag, stalling
Bijgebouwen: nostalgisch stookhok (te renoveren)
Verwarming: centrale verwarming op gas
Energieausweistyp: Energieverbrauchsausweis, Endenergiebedarf 459,6 kWh (m2*a)
Energieeffizienzklasse: H
Overig: dit pand is ideaal uitgerust voor paardenliefhebbers

OMSCHRIJVING:
Gelegen in een typische plattelandssfeer- in een van de buitenkernen van de gemeente Hesel- bevindt zich deze woonboerderij in een attractief landschap, welke zich kenmerkt door houtwallen en bospercelen op korte afstand van de Nederlandse grens. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 2,2 hectare. Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1965, waarna aan de tijd aangepast. Het woongedeelte is voorzien van houten kozijnen en isolerende beglazing.
Dit woonobject is gelegen op een schitterend perceel met een oud bomenbestand rondom, waardoor eveneens optimale privacy. Deze grote woonboerderij biedt tal van mogelijkheden voor het houden van huisdieren zoals bijv. kleinvee, pony’s, paarden met o.a. de aanwezigheid van meerdere paardenboxen, plaats voor buiten rijden, opslag hooi en stro, inrichtingsmogelijkheden voor paddocks, longeerpiste, enz. enz. Voor gepassioneerde paardenliefhebbers uitrijmogelijkheden in de naaste omgeving en rijhal op korte afstand.

INDELING:
Begane grond: entree / hal met trapopgang, toilet, keuken, woonkamer, 3 (slaap) kamers, badkamer, bijkeuken/ berging, toegang tot grote inpandige schuur met o.a. paardenboxen.

Verdieping: overloop, 2 (slaap) kamers, badkamer met toilet als ook ligbad en douche,
bergzolder.

BIJZONDERHEDEN:
Deze woonboerderij biedt ook ideale mogelijkheden voor gepassioneerde paardenhouders en/of andersoortige dierenliefhebbers

OMGEVING:
De (hoofd-) gemeente Hesel ligt onder de rook van de regiostad Leer en heeft via de A 28 een supersnelle rechtstreekse verbinding in diverse richtingen Nederland o.a. Groningen. Het schitterend landschap van de groene plattelandsgemeente Hesel kenmerkt zich door bos- en houtwallen. Hesel heeft een goed voorzieningenniveau. Er zijn winkels, scholen, artsen, banken, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen ter plaatse en bovendien bevinden zich de streekcentra Leer (D) en Winschoten (NL) op weinig kilometers rijafstand, alwaar alle denkbare voorzieningen (o.a. ziekenhuis) aanwezig zijn. Het bosrijke coulissenlandschap rondom Hesel biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Groningen (NL), Leer (D),Winschoten (NL), Meppen (D) en Assen (NL). Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 31 en o.a. de A 28 in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo www.hesel.de

INFORMATIE:
Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag- telefonisch vooraf- op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Aanbod vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Zie voor actueel aanbod WWW.INTERHUYSMAKELAARS.NL Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage
incl. BTW.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 november 2008
  • Nieuwe Pekela (Groningen)
  • ******42783
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.