Onwijs stoere en knappe jaarling

Bewaar
€ 1.500,00
40 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Recreatiepaard
Rassen:
Andalusiër / Appaloosa
Geslacht:
hengst
Schofthoogte:
Zie omschrijving
Leeftijd:
Geboortedatum: 10-07-2018

Omschrijving

Voor onze stoere Yaro zijn wij rustig op zoek naar een goed passend huis.

Yaro is geboren op 10-07-2018, uit een volle PRE merrie. Zijn vader is helaas onbekend. Op dit moment heeft Yaro een schofthoogte tegen de 1,40m. Een flinke jongen dus.

Knappe Yaro heeft een correcte bouw en kan prachtig bewegen. Als hij er zin in heeft, weet hij een spectaculair showtje weg te geven. Hij is inmiddels gewend om aan een halster mee te lopen, geborsteld te worden en vast te staan. Ook loopt hij zonder problemen de trailer op. Hij heeft zijn basisenting al gehad, is gechipt, ontwormd en bekapt.

Het karakter van Yaro is te omschrijven als lief, speels en heel stoer. Hij weet al dat hij hengst is. Maar hij zou nooit schoppen of gemeen bijten.

Wij zoeken voor Yaro een rustig maar consequente persoon die ervaring heeft met jonge paarden. Yaro wordt alleen verkocht als wij er een goed gevoel bij hebben.

Foto's 2 en 3 zijn recent. Bij serieuze interesse is er een filmpje via whatsapp beschikbaar. Vrijblijvend Yaro komen ontmoeten is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Trefwoorden: Spaans, Spaanse, P.R.E., andalusier, cruzado, barok, barokke, veulen, jaarling, hengst

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.