Westeria 2 paards 310x167x230

Bewaar
€ 950,00
10 x bekeken sinds

Kenmerken

Trailers / Rijtuigen:
Veewagens
Conditie:
Gebruikt
Website:
www.vema-aanhangers.nl

Omschrijving

Ledig gewicht: 700 kg
Laadvermogen: 1.300 kg
GVW: 2.000 kg
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)

Vema aanhangers levert nieuwe en gebruikte aanhangers van diverse merken. Door een uitgebreid netwerk zijn we altijd in staat u een passende wagen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Zie onze website of facebookpagina voor meer informatie.

Is koop nog niet mogelijk lease dan eenvoudig uw aanhanger. Ook een gebruikte wagen is te leasen. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Wij bieden aan:

Westeria 2 paards trailer. Voor zijn leeftijd in goede staat. Wanden keihard. Kap in goede staat. Wel wat aandachtspuntjes. Na verhelpen klaar voor een nieuwe ronde. Voor het kleinere budget.

Prijs € 950,00 marge op basis van huidige staat.

WhatsApp 06-45122092 wordt doorgaans het snelst beantwoord. Ook kunt u hier uw foto's heen sturen voor eventuele inruil of inkoop van uw aanhanger.

Maximum massa: 2.000 kg
Eigen gewicht: 700 kg
Laadvermogen: 1.300 kg
Bouwjaar: BJ 1992
Bakmaat: 310 x 167 x 230
Eigen kenteken: JA

Uitgevoerd met:

7 polige stekker
zwaar neuswiel
trapbescherming
achterzeil
reservewiel

Wilt u een nieuwe aanhanger of trailer, andere configuratie of ander merk neem dan vrijblijvend contact op middels email of telefoon (Whatsapp). Wij offeren u ook graag een nieuwe wagen.

Nieuwe wagens worden volledig onder garantie uitgeleverd. Bij nieuwe wagens worden kenteken en leges worden apart vermeld op factuur en bedragen € 135,00.

Bij occassions zijn de kenteken en legekosten € 10,10 en komen voor rekening van koper. Gebruikte wagens zijn niet nagezien en kunnen tot die tijd voor de genoemde prijs zonder garantie verkocht worden, tenzij anders vermeld.

Het betreft een marge voertuig.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 3 januari 2017
  • Ommen (Overijssel)
  • ******22092
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.