Arterieklemmen en overig RVS instrumentarium medicon

Bewaar
€ 16,00
90 x bekeken sinds

Kenmerken

Hulpmiddelen:
Overig
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ik heb weer een hele partij medisch operatie instrumentariumwaaronder de afgebeelde arterieklemmen crile hemostatic forceps, 14cm, 1x2 teeth, straight nieuwprijs rond $60, nu dus 16 euro maar ook verschillende soorten scharen,verbandscharen, pincetten, naaldvoerders enz. Veel geschikt materiaal voor de veterinaire praktijk. Het betreft hoogwaardig (medicon) materiaal. Heb tevens nog setjes en losse instrumenten uit het belgisch leger (afbeeldingen met rode achtergrond) die goedkoper zijn, maar ook van mindere kwaliteit. Prijzen zijn excl btw, je krijgt gewoon een btw factuur. Voor verzending en verzendklaar maken, reken ik bij bestellingen onder 100 euro naast het tarief van postnl 3,50 euro excl btw als bijdrage in het verzendklaar maken. Verzenden altijd na voorafgaande betaling van de factuur.
In geval van bedrijfsmatige levering binnen de EU maar buiten Nederland hoef ik de NL 21% btw niet in rekening te brengen. Kijk ook nog even op mijn andere advertenties voor je praktijk inrichting.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.