Spencer headblocks met bodemplaat en banden in doos

Bewaar
€ 45,00
90 x bekeken sinds

Kenmerken

Hulpmiddelen:
Overig
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Eindelijk weer een aantal hoofdblokken(fixatie sets) van spencer op voorraad voor op de wervelplanken. Ze komen van defensie en zijn ongebruikt nog in de doos. De sets zijn compleet met beschrijving, bevestigingsriempjes en bevestigingsplaat. Ik heb overigens ook een aantal ferno sets (zwart) in foudraal. De prijs is excl btw, bij bestellingen onder de 100 euro reken ik voor verzending en verzendklaar maken 3,50 euro excl btw naast het tarief van postnl.
In geval van bedrijfsmatige levering binnen de EU maar buiten Nederland hoef ik de Nederlandse 21% BTW niet in rekening te brengen.
Levering binnen 10 werkdagen na ontvangst betaling of zo veel eerder als we samen overeenkomen. Kijk vooral ook even bij mijn overige advertenties. Heb ook nog een paar wervelplanken met een paar krassen en daarom wat goedkoper (65 euro). Heb ook nog een aantal kartonnenwervelplanksets, inclusief stifneck, afdekvoorzieningen (laken en deken), headblocks en riemen 35 euro en schepbrancards vanaf 75 euro.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.