therapeutische Hond Biscuit alleen in de USA 56 cm

Bewaar
€ 150,00
7 x bekeken sinds

Kenmerken

Hulpmiddelen:
Overig
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Deze hond is jammer genoeg in Europa niet meer te krijgen en alleen in Amerika te koop.
Uniek voor demente mensen die geheel opleven met deze Hond, vraag de video's per mail op. U zult versteld staan van de opleving van deze patiënten die er echt mee kunnen praten en de hond ook reacties terug geeft of gaat knuffelen met de patiënt.
In Amerika wordt hij het meest voor deze mensen gebruikt en waarvan ik ook de video's heb die u kunt opvragen.
Ook voor kinderen een grote therapeutische werking met Biscuit.
Heeft je kind ook altijd gedroomd van een hondje of katje waar hij of ze voor kan zorgen, maar is het simpelweg niet mogelijk om een huisdier te nemen? Verras je kinderen dan met Biscuit. Deze schattige dierenvriendjes lijken net echt en zijn lekker zacht om te aaien. Door deze knuffels vergeten je kinderen hun oorspronkelijke wens meteen en genieten ze ultiem van hun nieuwe huisdieren.FurReal knuffels zijn niet zomaar knuffels; deze viervoeters kunnen bewegen. Sommige maken ook nog geluid waardoor het verschil met een echte hond of kat niet meer groot is. FurReal dierenvriendjes worden de nieuwe favoriete speelkameraadjes van jouw kind. Door met deze pluchen honden en katten te spelen, leren ze ondertussen ook nog veel sociale vaardigheden.Honden uitlaten als het regent, altijd thuis moeten blijven en andere ongemakken zijn verleden tijd, maar lekker knuffelen is des te aantrekkelijker.

Hond is in nieuwstaat en kost normaal het dubbele in amerika alwaar ik hem gekocht heb omdat hij hier niet meer leverbaar is.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.