Splitarmband Aquamarijn

Bewaar
€ 4,75
9 x bekeken sinds

Kenmerken

Edelstenen:
Aquamarijn
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Verzendwijze: brievenbuspost/ pakketpost

Aquamarijn is een zeer mooie en rustgevende edelsteen die stress vermindert en gevoelens van harmonie bij je naar boven brengen. Het is een geschikte steen voor (hoog)gevoelige mensen en helpt om verantwoordelijkheden in je leven op te nemen en te dragen.

Deze steen kalmeert de geest, geeft diepe rust en vermindert angsten. Op spiritueel vlak versterkt Aquamarijn intu‹tie en helderziendheid en een hogere bewustzijn. Daarom kan het ook heel goed gebruikt worden in meditaties.

Op fysiek vlak helpt Aquamarijn bij keelklachten, opgezette klieren en verkoudheid. Het is een ideale edelsteen tegen hooikoorts en wordt daarom ook veel gedragen wanneer er veel pollen aanwezig zijn.

Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties of bezoek onze webshop via www.edelstenen-webshop.nl. Wij leveren dagelijks edelstenen naar onze klanten in België.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.