Spiraal hanger met Labradoriet (b-kwaliteit)

Bewaar
€ 4,50
10 x bekeken sinds

Kenmerken

Edelstenen:
Overig
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Spiraal hanger aan koord met Labradoriet
Gewicht: ongeveer 10 gram
Afmetingen spiraal: 2,4 x 1,8 cm (lengte x breedte)
Verzendwijze: brievenbuspost/ pakketpost

U ontvangt een hanger die zeer vergelijkbaar is met de hanger van de afbeelding. De hanger wordt geleverd inclusief zwart waxkoord.

Ter info: het gaat hier om Labradoriet van B-kwaliteit, dus met meer inkepingen en minder blauwe gloed dan bij A-kwaliteit. U kunt het Labradoriet steentje uiteraard ook wisselen met andere ruwe of gepolijste edelstenen van ongeveer 2 x 1,5 cm.

Labradoriet werking
Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen die licht brengt. Het verhoogt het bewustzijn en buigt ongewenste energieën van de aura af. Deze steen stimuleert uw intuïtie en brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte en maakt het begrijpen ervan mogelijk.

Op psychisch niveau verbant labradoriet angsten en onzekerheden en schenkt kracht en volharding.

Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties of bezoek onze webshop via www.edelstenen-webshop.nl. Wij leveren dagelijks edelstenen naar onze klanten in België.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.