Splitarmband Smaragd

Bewaar
€ 6,75
6 x bekeken sinds

Kenmerken

Edelstenen:
Smaragd
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Splitarmband Smaragd
Gewicht: 6 gram
Verzendwijze: brievenbuspost/ pakketpost

Smaragd werking
Smaragd wordt wel gezien als ´de edelsteen van succesvolle liefde en wijsheid´. Het versterkt eenheid, partnerschap en onvoorwaardelijke liefde. Vroeger werd gezegd dat als Smaragd van kleur veranderde, dit zou wijzen op ontrouw.

Smaragd is een zeer mooie edelsteen die inspireert en emoties kalmeert. De steen leert om geduldiger te zijn en helpt u te richten op de positieve zaken in het leven.

Van Smaragd werd vroeger eveneens gezegd dat het de toekomst kon voorspellen en beschermde tegen betoveringen. Deze edelsteen heeft een positieve invloed op het vergroten van het bewustzijn en maakt helderziendheid mogelijk.

Voor mensen die last hebben van claustrofobie kan Smaragd een goede ondersteuning zijn. Het versterkt uw kracht en stimuleert u om van het leven te genieten.

Op fysiek vlak heeft Smaragd een gunstige werking op de neusbijholten, longen, hart, ruggengraat, spieren en ogen. Het heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes en kan behulpzaam zijn bij epilepsie.

Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties of bezoek onze webshop via www.edelstenen-webshop.nl. Wij leveren dagelijks edelstenen naar onze klanten in België.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.