Assieraden Ashangers Asketting Goedkoopste van Europa

Bewaar
€ 17,95
113 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort:
Hanger
Conditie:
Nieuw
Materiaal:
Overig
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Assieradenstunter / JB's Memorials Alle standaard RVS ashangers vaste lage prijzen tussen €17,95 en €19,95

De pijn van uw verlies kunnen we helaas niet wegnemen, wel hebben we ons ten doel gesteld om door middel van een groot, maar vooral Europa's (echt) betaalbaar uniek assortiment assieraden, urnen en gedenk artikelen een bijdrage te kunnen leveren aan uw rouwverwerking, zeker ook als uw beurs niet zo ruim is.

Al onze standaard rvs assieraden €17,95 of €19,95 !! met daarbij ook nog GRATIS- RVS ketting- Sieradenbuidel- Vulset- Vulinstructies- GRATIS sieraad vullen indien u dit liever niet zelf doet.

Voor een geringe meerprijs kunnen we de sieraden ook nog graveren met namen, tekst, vingerafdrukken, handschrift, tekeningen, symbolen enz. enz.

Assieradenstunter / JB Memorials sinds 2008 de eerste en de goedkoopste met RVS assieraden in Europa.

Wat hebben wij u verder te bieden:- Ruim 140 unieke betaalbare urnen (grotendeels uit eigen productie) dus nergens anders te krijgen- Asringen exclusief en betaalbaar (deels uit eigen productie) en nergens anders te krijgen.Als u het niet breed heeft, koop dan u assieraden en gedenkartikelen bij ons, 10 jaar ervaring in het vak, de goedkoopste van Europa, betrouwbaar en al duizenden tevreden klanten gingen u voor in de afgelopen 9 jaren.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.