shackopruiming/pc/electr.

shackopruiming/pc/electr.

Zendamateur Winkel van MATERS, FRANS
Wegens diefstal, dure standhuur, duur parkeren, dure consumtieprijzen, zakkenrollers en vooral gedragingen van andere lieden ook gelicenceerde zendamateurs, staan wij niet meer op vlooienmarkten. Kom gerust eens langs en snuffel vooraf door de advertenties hier en op de grootste advertentiebank van Nederland. (M) Er is veel nieuw materiaal binnen gekomen uit nalatenschap. Entree en parkeren is echt helemaal gratis. Je kan rustig een apparaat uitproberen of testen. Alle prijzen zijn gewoon de prijzen. Er is geen sprake van hoger vragen en lager bieden. Biedingen gaan we niet op in. Reserveren kan via de mail. Ik zet de advertentie dan op gereserveerd. Als je het artikel later pas ophaalt verwacht ik een kleine aanbetaling via de giro. Inladen mag pas als het volledige bedrag betaald is. Ben meestal wel QRV op PI2NOS en bij voorkeur via de de mail fph.maters (a) 12move.nl dan hoef ik niet thuis te blijven. Ik wens U veel plezier met U nieuwe aankoop. Leuk alles uitproberen tijdens de Kerstdagen !

Search result

datum (recent)

7 resultaten

spel schoolkamp

Moe van steeds maar dezelfde spelletjes op een schoolkamp, jeugdvakantiewerk, neven-nichten weekeinde, etc. Steeds maar weer dat afgezaagde kl…

€ 80,00
 | 
Vlijmen

Sport & fitness

Duizenden 2dehands en nieuwe sportspullen te koop aangeboden op tweedehands.nl. Alles voor balsporten zoals voetbal, tennis en hockey maar ook alles voor fitness en vechtsporten.

Ben je een golfliefhebber? Voor de golfsport ga je ook naar tweedehands.nl: groot aanbod drivers, golfclubs en golfkarren.

Ook voor surfen, watersport, tafelsporten, atletiek, boogschieten, skatesport en wandelen kijk je op tweedehands.nl, de gratis advertentiesite.

Toon meer