Solla ff-23 topkwaliteit en mega stuwing NEW TUSA

Bewaar
€ 49,00
8 x bekeken sinds

Kenmerken

Duiken:
Vinnen
Conditie:
Nieuw
Merk:
TUSA
Website:
www.maskandfins.eu/shop/7-vinnen
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Met de nieuwste geavanceerde materialen en hydrodynamische innovaties is de Solla FF-23 de perfecte vin voor alle omstandigheden. Een subliem ontwerp, met een aantal unieke functies die superieure voortstuwing, snelheid en wendbaarheid garanderen. Daarbij is deze vin door de toegepaste materialen duurzaam en in principe onverslijtbaar. Verkrijgbaar in 6 maten van 36 t/m 47. 3 jaar fabrieksgarantie

De Solla FF-23 beschikt over:
Tunnel technologie; Door het toepassen van zachter kunststof delen, ontstaan er 3 kanalen bij het gebruik van de vin, dit zorgt voor een maximale voortstuwing.
Angled Blade Design (A.B.D.); Het vinblad en de voetpocket staan onder een hoek van 20°, dit is de meest natuurlijke hoek ten opzichte van het lichaam tijdens het duiken of snorkelen. Hierdoor zit deze vin comfortabel en geeft een optimale voortstuwing.
Semi scharnierend blad; Door de veerkracht en flexibiliteit heeft deze vin een sublieme voortstuwing en zorgt tevens voor een superieure wendbaarheid. Zonder dat dit inbreuk doet aan de kwetsbaarheid van deze robuuste vin
Stabilisatie ribben; Aan de achterzijde van het vinblad bevinden zich 2 stabilisatie ribben, hierdoor wordt het vinblad gestabiliseerd. Onder alle omstandigheden is deze vin stabiel en comfortabel.
ForsElast; Voor de fabricage van de SOLLA is thermoplastisch elastomeer (TPE) toegepast, deze kunststof heeft als eigenschap dat hij erg flexibel, veerkrachtig en extreem duurzaam is.

Aangedreven door ForcElast technologie.
Angled Blade Design (A.B.D.) het vinblad staat onder een hoek van 20° en zorgt hierdoor voor een optimale voortstuwing.
Voorgevormd voetpocket zodat het ideaal aansluit op de voet en zo een perfecte pasvorm oplevert.
Het vinblad is voorzien van drie kanalen waarbij het einde een halve maan ontwerp heeft, dit maximaliseert de voortstuwing.
Het vinblad is gewapend op het blad en aan de randen en heeft extra openingen hierdoor worden de prestaties geoptimaliseerd.

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 4 november 2013
  • Arnemuiden (Zeeland)
  • *******31288
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.