Opro zilver Gen 4 gebitsbeschermers wit/zwart

Bewaar
€ 24,99
8 x bekeken sinds

Omschrijving


WAT IS DE OPRO ZILVEREN MONDSTUK?

Het is een mondbeschermer op wedstrijdniveau. De zilveren gebitsbeschermer van OPRO is een gebit op het middenniveau in ons zelfassemblerende assortiment. Verkrijgbaar in een reeks heldere en levendige kleuren, het is ideaal voor iedereen die deelneemt aan een bal, stick of vechtsport. Het volwassen zilver heeft een hoogbestendige buitenlaag om eventuele slagen te absorberen. De gebitsbeschermer zelf heeft ook antibacteriële bescherming als standaard in alle Silver-niveaus.

WAT STELT OPRO VAN ANDERE MOUTHGUARD MERKEN?

We hebben onze eigen unieke gepatenteerde vinnen. Klinkt leuk toch? Wat dit voor u betekent, is dat u een comfortabele en retentieve pasvorm krijgt die u niet hindert terwijl u speelt. Het betekent ook dat het op maat voor u past. Alles wat we hier bij OPRO doen, is ervoor zorgen dat u, de drager, een tandvleesbescherming heeft die beschermt, comfortabel is en betaalbaar is. Al onze mondbeschermers zijn latexvrij en dankzij hun lichte constructie kunt u gemakkelijk ademen en duidelijk spreken, zelfs wanneer u uw gebitsbeschermer draagt.

WAT DOET DE FITTING CRADLE?

Met onze heel eigen wieg kunt u de mondbescherming centraal in uw mond plaatsen. Het is belangrijk omdat je geen lelijke mondbeschermer wilt. Wat ook wel het geval is, is een minimale materiaallaag na het aanbrengen om ervoor te zorgen dat je gebitsbeschermer niet te dun is.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN


 ● Match level bescherming
 ● Duurt maar een paar minuten om aan je tanden te kneden
 ● Veilige en zekere pasvorm - gemakkelijke ademhaling en spraak
 ● High flow gel voor comfort en bescherming 


Best Fightshop is de grootste online vechtsportwinkel! Meer dan 10.000 vechtsportartikelen!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5060143571251
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 3)BY.OPS4005
 ● Type: Bescherming

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 november 2017
  • Schijndel (Noord Brabant)
  • *****84844
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.