Callaway Big Bertha Ladies

Bewaar
Gratis
21 x bekeken sinds

Omschrijving


Callaway Big Bertha 5-SW Ladies 2019

Net als de Apex serie heeft Callaway voor 2019 ook de Big Bertha serie vernieuwd. Naast de ijzers, zijn er ook nieuwe Big Bertha Hybrides voor 2019.

De nieuwe Big Bertha ijzers en hybrides behoren tot de super game improvement categorie, oftewel clubs gericht op spelers met een hogere handicap (handicap 20 en hoger) die op zoek zijn naar wat meer hulp, met name als het gaat om afstand. Geheel in die lijn hebben de Big Bertha ijzers een grote kop, een wijde zool, veel offset en een brede topline. Alle ingrediënten om de grootste groep golfers te helpen aan meer vertrouwen en afstand. Wie wil dat nou niet?

Nieuw in de 2019 versie

De grootste verandering aan de nieuwe serie ijzers is de Suspended Energy Core. De constructie zorgt voor een hogere lancering van uw bal, meer afstand en een fijn gevoel en geluid bij impact. Waar het op neer komt: de wolfraamgewichtjes, die zijn gebruikt om extra gewicht laag in het clubhoofd te houden voor een hoge lancering, zijn verpakt in een jasje van urethaan. Dit zorgt voor het zachte gevoel en een beter geluid bij impact. Waarom? Een dunner en flexibel clubblad in een 'distance' ijzer klinkt en voelt vaak minder goed. Daar moet de Suspended Energy Core iets aan doen. 

Beschikbaarheid

Deze dames ijzerset, met graphite shaft, is verkrijgbaar voor zowel rechts- als linkshandigen en bestaat uit de volgende ijzers:


 ● IJzer 5
 ● IJzer 6
 ● IJzer 7
 ● IJzer 8
 ● IJzer 9
 ● Pitching Wedge
 ● Sand Wedge


Flex

Deze ijzerset is verkrijgbaar voor zowel rechts- als linkshandigen en is beschikbaar in een Ladies en Ladies Light flex.

Kom proefslaan in onze 1000m2 grote winkels te Drachten of ZwolleGolfcenter Sporthaantje is officieel dealer van CALLAWAY.

Over ons
Golfcenter Sporthaantje dé Golfspecialist in Noord Nederland met 4 vestigingen.
We zijn officieel dealer van alle grote merken in de golfsport van clubs-tassen-trolley's-kleding-schoenen-ballen en accessoires. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd in hun specialiteit van clubfitting tot schoenenverkoper. We maken gebruik van het Flightscope X2 systeem, zodat u op de juiste manier gefit wordt. Sporthaantje staat bekend om de enorme voorraad schoenen en kleding en om de gezellige en ontspannen sfeer.

OFFCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Stationsweg 41a
9201 GG Drachten
tel.0512- 546622/06-23781675

Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Benjamin Franklinstraat 20a
8013 NC Zwolle
tel. 038-4601788/8888381

ONCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (Gelpenberg)
Gebbeveenweg 1
7854 TD Aalden
tel. 0591-372174

Golfcenter Sporthaantje (Hildenberg)
Gruun 3
8426 NA Appelscha
06-23781675

U kunt altijd GRATIS bij beide winkels parkeren zolang u wilt!!!!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): Does not apply
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: CALLAWAY
 ● SKU (eigen artikel code): CBBL
 ● Type: Set

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 15 december 2017
  • Zwolle (Overijssel)
  • *****88381
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.