Elan Amphibio 80 XTi all mountain carve ski 2017 160 168 176

Bewaar
€ 529,00
136 x bekeken sinds

Kenmerken

Sport:
Skilatten
Conditie:
Nieuw
Soort:
Materiaal
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515696 of 06-27266988

Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 5 november
Iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.

Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988

Elan Amphibio 80 XTi
Type allmountain carve ski
Modeljaar 2017

Technologie 4D betekent dat de rocker aan de buitenkant van de ski is geplaatst om makkelijk in te sturen, Camber aan de binnenkant voor continue grip en controlle. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe 80 XTi nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.

Amphibio dit is een combinatie van twee verschillende bouwstijlen.Camber = de voorspanning zorgt voor een holling in de ski.Rocker = de tip en de tail van de ski komen iets eerder omhoog dan bij de conventionele skis.Bij de skis die uitgevoerd zijn op basis van het Amphibio principe is er dan ook sprake van een linker en een rechter ski.De buitenkanten van deze Amphibio skis zijn Rocker gemaakt waardoor het insturen van de skis zeer eenvoudig gaat.

RST Sidewall Verticale Sidewall voor een optimale grip over de gehele lengte van de ski. Directe krachtoverdracht op de kanten bij hoge snelheden.Deze WorldCup technologie is de beste keuze voor sportieve en agressieve skiërs.

Carbon versterking

Power Woodcore. Gelamineerde houten staven gecombineerd met een synthetische kern over de gehele lengte van de ski. Dit zorgt voor een harmonieuze flex, optimale torsiestijfheid en een perfecte grip.

Dual Shaped XTi versterking: Voordelen: Zeer goede kantengrip net als bij een race ski, een stabielere voorspanning van de ski die niet temperatuurgevoelig reageert. Lichtere ski constructie. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe Insomnia nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.

De Amphibio 80 XTi is een zeer snelle all mountain ski. Het is een ski die ideaal is voor zeer sportieve skiërs en experts. Skiërs die er van houden om op een snelle en sportieve manier te skien. Of het nou Carving, Buckelpiste of gewoon op de geprepareerde pistes is, de ski is met het grootste gemak te sturen en te controleren. De Elan Amphibio 80 XTi is de perfecte keuze voor experts en dynamische carvers die hoge eisen stellen aan een ski.

De Amphibio 80 XTi is een uiterst stabiele ski waarmee men sportief maar ook dynamisch kan carven. Door de toegepaste Amphibio technologie is snelheid, makkelijk draaien op basis van korte en lange bochten gegarandeerd. Met de combinatie van een voorspanning op de binnen ski (camber) en de rocker technologie op de buitenkanten is de ski zich zeer makkelijk te draaien. De RST Sidewall constructie zorgt voor een perfecte kantengrip op iedere ondergrond en alle sneeuwcondities.

Kleur Zwart / Geel
Kern Power Woodcore, Dual Shaped XTi
Lengte (cm) 160 / 168 / 176
Radius (m) 13,3 / 14,9 / 16,5
Taillering (mm) 126-80-108
Technologie Amphibio, 4D, RST Sidewall,
Camber Line Amphibio
Binding ELX 11.0 black smoke

Atomic
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL
Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS
Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT
Atomic Nomad Blackeye Ti
Atomic Cloud 8 Eight
Atomic Cloud 9 Nine
Atomic Cloud 10 Ten
Atomic Cloud 11 Eleven XT

Elan
Elan SLX
Elan Amphibio SLX
Elan Amphibio SL
Elan Amphibio 10
Elan Amphibio 12
Elan Amphibio 14
Elan Amphibio 16
Elan Amphibio 78 ti
Elan Amphibio 82 XTi
Elan Amphibio 84 XTi
Elan Amphibio 88 XTi
Elan Amphibio Inspire
Elan Amphibio Insomnia
Elan Speed Magic
Elan Black Crystal
Elan White Magic
Elan Avidity

Fischer
Fischer RC4 WorldCup SC
Fischer RC4 WorldCup RC
Fischer RC4 WorldCup RC Pro Race Booster
Fischer RC4 Superior SC
Fischer RC4 Superior SC Pro
Fischer RC4 Super Comp Pro
Fischer RC4 SL WorldCup
Fischer Progressor 700
Fischer Progressor F17
Fischer Progressor F18
Fischer Progressor F19
Fischer Ivory
Fischer Trinity
Fischer Breeze
Fischer Aspire
Fischer Motive 74
Fischer Motive 76
Fischer Motive 80
Fischer Motive 86
Fischer C-Line First Lady
Fischer C-Line Emperor
Fischer C-Line

Meld misbruik

De reden voor je klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Je zult onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 7 september 2009
  • Venray (Limburg)
  • ******66988
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.